Emel29 Kızlar sabah uyandıgım da göğüs ucum ıslanmıştı ve sanırım 2-3 kere olmuş kokusuz ama atletimde leke bıraktı bilgisi olan varmı acaba
Ynccelik Emel29 canım olabilir böyle şeyler benimde olmuştu göğsünü çok sıkıştırdıysan uyurken akmıştır.
Deletedmom67 Emel29 son haftalarına doğru gidiyorsan sütün akıyordur cnm . Ucunda sarı birikinti olunca sakın koparma . Vede cok akıntın olursa gögüs pedi temin et 😊
Rasev Emel29 kaç haftaliksiniz? Benim 12haftadan su gibi bisiy oluyodu şimdi 19+1haftamdayim 18haftamdan beri beyaz sut gibi geliyo kaldikdan sonra saraliyo
Belinayinannesi19 MbsN herkesde farklı 28 haftalikken sol göğüsumde olmuştu 37 haftalikken de sağ gogusum de oldu yani şimdi ikisine açık ikisinden de geliyor 😆 38+4uz
Beybeybi Rasev ewet benimde 20haftalarda birazcik gelmisti boyle kurumustu ben de temizledim bide kotude kokuyordu hic anlamadim ama bir iki gun temizledim sildim simdi iyi birsey görmedim daha
Rasev Emel29 ozaman sende normal canim o haftalarda olmasi bende daha 12haftadan geldi korkuyodum dokdoruma sordum 25-30haftadan gelmesi normal ama sen yinede korkma oluyo oyle seyler
Emel29 Deletedmom67 teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım bende biraz korkmuştum iltihap falandır diye inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğsun tüm annelerin sütü bol olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
seliminannesii Emel29 agiz gibi birsey oluyor canim o bebek ilk onu emiyor o sonradan gelen sutten daha saglikliymis iyi geliyormus bebege sakin skp bosaltym faln gibi dusunme😊
GamzeIleri Emel29 süttür o canım korkma bende 27. Haftadan itibaren başladı. Halada ara ara geliyor 30. Haftadayım