Fatmanurvehashas EylulHifaa ben doktora sordum. İlk zamanlar icin nasil rahat ediyorsan oyle yat dedi. Yuzustu de yatiyorum
OZLEM_2576 2pati1baby hangi şehirde bu doktor. Benimki de çok karamsar konuştu hamileyim de hamile değilim de demeyin dedi. beta HCG çok dusuktu bir sürü şey söyledi. Hiçbir sevinç yaşatmadı bana adam günlerce. Gerçekçi olmak bazen kırıcı olabiliyor.
Edapesmen Seydacann kesem göründü çok şükür sıra kalp atışında perşembe günü gidicem fazla heyecan yaptım 🥰
Uscan Kızlar 6+4 teyim ağzımda acı kötü bir tat var hiç geçmiyor su bile acı geliyor sizdede aynı durum varmı:/
lentil Uscan offf biliyorm ya bende de var kesnlkle çok kötü. Midemde yanma da çok oluyor artık sadece kahvaltı yapıyorm sabah ondan sonrası yoğurt kuruyemiş meyve. 2 gündür böyle yapıyorm ağzımda o kötü tat yok
Mervenurns Uscan canım bende de aynısı oluyor ama bir tek sabahları ve öğleden sonraya kadar devam eden bir iştahsızlık ve mide bulantısı oluyor sadece cubuk krakerle besleniyorum peynir zeytin vs yok kokularından bile midem bulanıyor :(
Mervenurns Doktorum cok normal olduğunu söyledi yiyebildiğin yere kadar ye yiyeyorsan zorlama daha cok tiksinirsin dedi
Thecellist Ben de bugün 5+4 üm perşembe gününe randevu aldım 6+1 oluyorum o gün sizce kalp atışı alabilirmiyim? Beklemek çok zormuş gerçekten🙈
tipikbiryayburcu Thecellist Maşallah canım 🥰 Benim 5+6′da duyulmuşta inşallah senin de duyulur kişiden kişiye de değişiyor duyulmazsa sakın sıkma canını 🙏🏻🥰
edanurciftci Thecellist bana da aynı şeyi dediler aynıyız seninle bende gidince 6+2 olucam kalp 6-7 haftada kesin duyuluyormuş insallah duyarız
edanurciftci tipikbiryayburcu Thecellist sizde karın kasık bel ağrısı ağız tatsızlığı var mı yoksa bende mi sorun var korkuyorum karnım ağrıdığında
Semarasemra Kızlar biraz once banyoya dalmıştım duş almak için gouslermi biraz sıktım ve kolostrum geldi gozlerme inanamadım,daha 11 haftalıkım bu kadar çabuk oluyo mu . :)
Mervenurns Kızlar selam az önce sağlık ocağından geliyorum gebelik kaydı yaptırmak ve kan vermek için gittim 9.hafta da yapılıyormuş dogru mu bilmediğim için sormak istedim. Doktor covid sebebiyle ve düşük tehlikesi olduğu için genelde 9.haftada bakıyoruz dedi
-YildizTozu- Mervenurns her aile merkezinin kendi belirlediği kurallar olabiliyor benim gittiğimde öyle bir kural yok. Kendileri belirliyor
Thecellist Mervenurns ben bugün sağlık ocağına gittim de sordum dediğinizi yok dedi keseyi görüp kalp atışını aldıysan yaparız kaydı dedi.
Mervenurns tipikbiryayburcu canım teşekkür ederim hiçte bilmiyorum ki BÖyle şeyleri :) kendi doktorum ile konuştum normal bekleyelim dedi biraz rahatladım birde çalışıyorum ve işyerine hala söylemedim acaba bugün söylesem mi
tipikbiryayburcu Mervenurns Ahahahahah aay bende söylemedim daha ya nasıl söylesem diye düşünüyorum şirkettekilerw gerildim biraz 😬😬