gozde3592 Annekusum canım bende perşembe günü gidecem ilk randevum inşallah güzel haberlerle döneriz🤲🏻❤️
tipikbiryayburcu edanurciftci Canım bence özel daha iyi ama doktorda önemli en iyi özelede gitsen iyi doktora gelmek biraz şans. O yüzden kötü bir şey dediklerinde başkq doktorada gözük kesinlikle
tipikbiryayburcu Didemmmmm Ooh maşallah ya çook sevindim 🥺🥰 Bulantı falan var mı? Bende sabahları bulantılar başladı ya 🥺
Didemmmmm tipikbiryayburcu sağol canım bende başlamadı daha göğüs hassasiyetim var yanında çubuk kraker beyaz leblebi bulundur. Onlar bastırıyor iyi geliyor
tipikbiryayburcu Insanne Evet ya randevu gününü beklemek gerçekten çok zorr bende çok sabırsızlanıyorum 😬
tipikbiryayburcu Didemmmmm Çubuk kraker yiyorum bastırıyor da sadece sabahları oluyor uyanınca anlamadım gitti 🥺
Insanne ezojuk banada diyenler oldu dah pek bi kimse bilmiyo ama bilenler öle seyler diyolar uzanma süpürge kullanma agir kaldirma esimde surekli yavas hareket et diyo bebis iyi olsunda yavasta olurum sıkıntı yok😅
Mervenurns Bu arada doktorum günlük yaşantına devam edeceksin herhangi bir risk yok dedi ama yine de korkuyorum ben biraz abartıyorum sanırım
tipikbiryayburcu Mervenurns İlk gebeliğinse normaldir canım benim de öyle sürekli düşünüyorum her gün doktora gidip kontrol olasım geliyor ister istemez korku oluyor mecbur 🥺
tipikbiryayburcu Insanne canım bu linke tıkla https://hizliresim.com/ fotoğrafı yükle dedikten sonra çıkan linki buraya yapıştır