Annekusum EylulHifaa canm sonucum yanlis cikmiş ekranda ne okududa o kadar yuksek soykedii anlamadim inan 468 cikmiş 🤣🤣🤣 buda boyle anı olduu kisa sureli bi şok gecirdimm sagolsun doktor yuzunden 😎
melekanesi Annekusum EylulHifaa Kuzum çok şükür gördük ve az da olsa dinledik. İkiz gebelik. Hep beraber güzel günlerimiz olacak 🤲🏻🥰
Merosing tipikbiryayburcu Merhabaaa 🤩 Bende yeni gebe sayılırım diye düşünüyorum daha yolu yarılamadık 10+4 olduk tek yumurta ikizi göründü 9+1 de 😍 Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz 🤲 Ben 3buçuk haftalıkken öğrendim 4+5 te keseyi gördük 6+1 de kalp atışını dinlemiştik 🤗
Annekusum Merosing ha ikiz annesi bulmuşken beta degerinz nasil yukselmişti Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
tipikbiryayburcu Merosing Oooh maşallahhh ya ikiiz bebek çok başka bir duygudur inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız 🥰😍
Merosing Annekusum Amiiin cümlemizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🤗 inanır mısınız benim bir kere Beta değerime bakıldı sonra ki kan verilerimde hiç beta bakılmadı 3buçuk haftalıkken öğrendiğimde de 650 falandı gayet haftasıyla orantılıydı :) şuan durum nedir inanın bilmiyorum
Merosing tipikbiryayburcu İlk defa olunca şok etkisiyle beraber aşırı heyecan oluştu eşimle bende 🙈😍 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizzzz 🤲🤲
ezojuk Bugun bebegimin kalp atıslarını duydum cok farklı bir histi bukadar minik nokta kadar birseyin kalbi atıyor allahın hikmeti bu olsa gerek birsürü kan tahlilleri yaptırdım suanlık bir sıkıntı gözükmüyor herkesin bebegi saglıklı olur ins
EylulHifaa melekanesi inşallah canım benim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah rabbim sen kaç haftalıktın bugüb
Didemmmmm Annekusum canım benim de 111 di 5 gün sonra 2003 çıktı bana da yüksek geldi. Perşembe doktora gideceğim. Bakalım hayırlı olsun 🙏 ama beta hcg değerinden belli olmaz mış ilk zamanlar.