Annekusum tipikbiryayburcu anladim canm 2 qunde 2 yada 2 bucuk katina yukselmesi gerekiyo diye biliyorum bende en fazla 300 civari biseyler bekliyorum bende acildeki doktor 2224 diyince şok oldum cevremdede yok boyle yuksek cikan adetim gecmedi dah buqun adet qunum yani bebiş de kucuk daha gecen ay kimyasal gecrdim ustunw gorme sansim felanda yok aklkma takildi valla randevumada daha var daha benim kafa uçtu hala saşkınım 🤣🤣
mhndshnm EylulHifaa benim ilk degeri 32 çıktı. 48 saat sonra tekrar kan verdim 136 çıktı. Bu değer normal mi sizce?
Annekusum EylulHifaa canm sonucum yanlis cikmiş ekranda ne okududa o kadar yuksek soykedii anlamadim inan 468 cikmiş 🤣🤣🤣 buda boyle anı olduu kisa sureli bi şok gecirdimm sagolsun doktor yuzunden 😎
EylulHifaa Mervenurns canım benim 4. hafta da başlamıştı şuan bende 5+4 üm ve her geçen gün artıyo mide bulantılarım gayet normal seninki de bu aralıklarda başlıyor diye biliyorum
Yagmurum2 Cok guzel bi post olmuş tum yeni hamisler burda hepimiz saglikla sihhatle vakti zmaninda kucagimiza almayi nasip etsin rabbim bizde 6.3 olduk cuma gunu kalp atisini duyucaz allahin izniyle
Yagmurum2 tipikbiryayburcu insallah canm cümlemize kendi kendimi nazarladim yok mide bulantim yok yok böyle diye diye suan geceden beri mide bulantisi mafetti beni hic bişeyin kokusnu almak istemiyorm
Mervenurns Bu arada benim postum bende silindi olarak gözüküyor neden anlamadım ben silmedim de ama :) cok teşekkürler arkadaslar bugünde afedersiniz midemi bozmuşum galiba anlamadım ama ishal normal mi su anda bir sorun yoktur değil mi
Mrveyl Mervenurns korkulacak bişey yok hamilelikte kabızlık ve ishal gayet normal ama aşırı mide bulantın varsa bir doktora görün derim
Mervenurns Mrveyl cok teşekkür ederim düne kadar kabızdım bugün ishale cevirdi perşembe günü gideceğim zaten randevum var kendi doktoruma bakalım ne diyecek ilk olduğu için cok korkuyorum çalışıyorum mesela şey diyorum servisle nasıl gideceğim ben :)