Selocan59 Esmakrl37 valla ben hep sol yana yatın diye duydum ama ben sol yanıma hiç yatamıyorum hep sağıma yatıyorum 🤷🏼♀️😕🤷🏼♀️
Esmakrl37 Selocan59 valla bende hep sağ tarafıma yatıyorum ama hep sol diyorlar falan doktora sormam gerek ama 16 sına kadar beklicez artık
Esmakrl37 EylulHifaa vallahi benim bildiğim bebeğiniz kanınızdan besin aldığı için ve kalp sol da olduğu icin daha çok çalıştığını ve çocuğa besinin daha çok gıttığini söylüyorlar
Fatmanurvehashas EylulHifaa ben doktora sordum. İlk zamanlar icin nasil rahat ediyorsan oyle yat dedi. Yuzustu de yatiyorum
momburcin Srknglcn_1 yeni görüyorum yorumunuzu kusura bakmayın.😊Biz gittiğimizde 6+4 veya 5ti sanırım.Ne yaptınız duyabildiniz mi acaba kalp sesini?😊❣️
Srknglcn_1 momburcin Duymadık bizimki 5+2 qunlukmus 10 qün sonra qelin kalp atışını duyarsınız dedi doktorumuz
havakcdl-48 Edali87 benimde ara ara ayaklarım öyle oluyor ben direk sıcak su torbası başka türlü isinamiyorum
Nazlicagin tipikbiryayburcu burda ebe başvurusu yapıyoruz internet üzerinden bn yaptım daha cevap gelmedi henüz 8 yada 10 haftada kan ve idrar testi yapılıyormuş sonra ultrasonda bakılacakmış galiba bnde tam henüz bilmiyorum canm
tipikbiryayburcu HYM Ahh canım hiç sıkma canını inşallah en hayırlı en güzel zamanda nasip eder inşallah 🥺🤲🏻
Edali87 EylulHifaa bende sol duydum canim.aslinda kalbin üstü tehlikeli derlerdi ama bunda hep sol diyorlar
Edali87 EylulHifaa midenin duruşu ile de ilgiliymis o şekilde reflu va durumu da engweleniomus birde mideden bagirsaga geçiş kolaylaştırır için o pozisyonda kolay sindirim oluyomus
Esmakrl37 EylulHifaa vallahi öyle diyorlar ama doktora gittiğimde daha detaylı bilgi alırsam paylaşacağım ama 16 nısandan gideceğim
Edali87 Uyuyup duruyorum şimdide sıkılmaya başladım kizlar😟 bide yemek az bile yesem midem karnim komple şiş.. siz nasilsiniz
Didemmmmm Edali87 aynı şeyi bende yaşıyorum normalden daha az yiyince tıka basa yemiş gibi hissediyorum kendimi devam edemiyorum. 2 günde bir maden suyu içmeye başladım.
tipikbiryayburcu Edali87 Bende hala hiçbir şey yok hafif göğüs ağrısından başka tırsmaya başlıyorum 🥺😬