Selocan59 Kmlltfy50 çok geçmiş olsun kuzum yaaa. Migrenden dolayı seninki alışmış ilaçlara o yüzden rabbim yardımcın olsun inşaALLAH 🤲
Mervenurns Kızlar smdi doktoran geldim kan testi yapmadı direkt ultrasonla baktı su anda 5 hafta 2 günlükmüş kese halindeymiş haftaya randevu verdi :)
Mervenurns Teşekkür ederim 🥰 ancak neden kan testi istemedi onu anlamadım kendi doktorum değildi gerci kendi doktorumdan mutlaka isteyeceğim
EylulHifaa Mervenurns tatlım ilk gittiiysen o doktora kesesini görünce kan testini gerek görmemiştir sonuçta kesesi oluşmuş diye birdahaki gittiğinde de yine bakar bebeği kesenin içerisinde görürse büyüyordur zaten çok küçük olsaydı ve kesesi gözükmeseydi ultrasonda kan testi mutlaka isterdi gebelik varmı yok mu diye
Mervenurns EylulHifaa yaa cok teşekkür ederim içim rahatladı şu anda 🥰umarım bebiş oluşur o zamana kadar
EylulHifaa Mervenurns oluşur inşallah canım sen içini ferah tut🥰 aklına takılan birşey olduğunda da o an doktoruna sor düşünüp içini sıkma kuzum
Busra_korkmazz kkuubbrraa evet biri daha net gorunuyo ve duyuluyo, diger keseyi zor duyduk ama duyduk, 3 hafta sora gel dedi.. sizn durum neydi?
kkuubbrraa Busra_korkmazz ben 5 haftalıkken gittim Sadece keseyi gördük ikinci bir kese var gibi ama emin değilim yedinci haftayı bekleyelim dedi doktorumuz pazartesi gün yedi haftalık olacağım gideceğim bu iki hafta benim için çok stresli geçti
Nazlicagin tipikbiryayburcu yok canm bn ingilteredeyim ya burda sistem çok farklıymış ya yoksa şimdiye 50 kere gitmiştim Türkiye’de olsam🙏💕
Nazlicagin tipikbiryayburcu burda ebe başvurusu yapıyoruz internet üzerinden bn yaptım daha cevap gelmedi henüz 8 yada 10 haftada kan ve idrar testi yapılıyormuş sonra ultrasonda bakılacakmış galiba bnde tam henüz bilmiyorum canm
Esmakrl37 Kızlar gebelikte sağ tarafa veya sol sol tarafa yatmanın Hangısi doğru ? Her kafadan ayrı ses geliyor bende doktora soracaktım unuttum 16 sında gideceğim ınsallah 😊unutmazsam heyecandan soracağım 😉
Selocan59 Esmakrl37 valla ben hep sol yana yatın diye duydum ama ben sol yanıma hiç yatamıyorum hep sağıma yatıyorum 🤷🏼♀️😕🤷🏼♀️