Kirmizivosvos Kirmizivosvos ay maşallah 🥰 darısı bana cumartesi de ben gidicem inşallah bende görürüm 🧡☺️
hazaltolga1 Mervenurns hayırlısı olsun inşallah görürsünüz keseyi 🌸 belirtileriniz var mı bende hiç belirti yok
Nurefe -YildizTozu- aynı duyguyu tadiyoruz bos gebelik oldu benimde simdi gene hamisim 5 haftalık inşallah görürüm bebegimj insallah sende görürsün
nnaazzllii hazaltolga1 Edapesmen 5 + 2 yim yarın doktora gidicem 15 nde de randevum var aldım her ihtimale karşı acaba kese kalp atışını duyarmıyız
Seydacann nnaazzllii kalp atışı zor canım 6+4 ten sonra duyuluyor genelde ben hep öyle okudum ama keseyi görürsün inşallah 💕
Eyican Az önce iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm çok değil sanki bi damla böyle sürünmüş gibiydi.. acaba devamı gelir mi diye tedirgin oldum.. Hastane bana çok uzak 2 saat felan mesafede. Yarın aile hekimine gitsem progestan felan yazabilir mi acaba ??
Ggbl Eyican ben iki haftadır görüyorum leke doktorum kan gelmediği sürece sıkıntı olmaz dedi ama yine de siz doktorunuz varsa arayıp söyleyin
GulcanDongel Eyican lütfen ihmal etmeyin, ben kanama yaşadım ikizlerimin birini kaybettim hatta, hala kahverengi lekelenmem oluyo, acile gidin en azından bebeğe baksınlar onlar size verebilir.
Didemmmmm Eyican canım aynı sorunu ben bu sabah yaşadım. Çok hafif lekenme oldu. Doktora gittim ultrason la baktı sorun yok dedi. Beta hcg değeri ne baktı dünden bugüne 2 katına çıktığı için yerleşme kanaması olabilir dedi öon şükür şuana kadar bir daha olmadı
Sibel93 Eyican bnce Kendi doktoruna danışmadan ilaç yazdırma benim fikrim bu. Benmde lekem geldi 4.5 gün sürdü ama geçti doktorum yerleşme lekesi dedi ama size tavsiyem biraz uzanın dinlenin.
-YildizTozu- nnaazzllii kalp atışını dinletmedi henüz erken zarar görür diye haftaya dinletecek inşallah 🤲
Edapesmen Seydacann kesem göründü çok şükür sıra kalp atışında perşembe günü gidicem fazla heyecan yaptım 🥰
Nurefe Emregizem hayırlı olsun bende berat kandilinde cok dua ettim oruç tuttum dualarım kabul olsun diye bu ay adetten hemen sonra 1 kere oldu sabah kalktım erken gebelik testi yaptım ilk idrarla beklemedim bile hemen çift çizgi oldu benim ilk gebelik bos oldu inşallah aynisini yaşamam cok sevindim inşallah benimde sizin ki gibi olur kalbinide bebegimide görürüm şuan 5+ 0 haftalık
Yazgan Nurefe mrb bende 24 martta yumrtlmam oldu suan 6 7 gun gecti ve bgun cok yogun olmasa bel agrisi ve arada br kask kramplarm oluyor ve hafif. Hafif mide bulantm oluyor reglm 7 nisana denk geliyor gebelik baslangici olabilirmi sizce bende cok dua etmistm berat kandilinde ins siznki gibi benmde duam kabul olur
Emregizem Nurefe amin inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah her isteyene de rabbim yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah duyarsınız kalbini ben 7 haftalıkken duydum
Eyican GulcanDongel kanama olmadı sadece böyle damla kahverengi bi leke sürünmüş gibi.. korktum ama yine de
GulcanDongel Eyican olsun canım sen bi acile git, belki yerleşme kanaması da olabilir ama için rahat olsun.
Eyican Didemmmmm inşallah benim de olmaz.. Şehir merkezine çok uzakta bi ilçede görev yapıyorum. Kontroller için merkeze gidip geliyoruz. 7+5iz ama şu ana kadar böyle bi durum yaşamadığım için çok moralim bozuldu