hazaltolga1 Aysemesut küçük olduğu için karından görünmez dedi istersen alttan muayene edeyim istersen bekleyelim 10 gün kadar dedi beklemek istemedim kabul ettim vajinal ultrasonla baktı
Mervenurns hazaltolga1 hayırlı olsun :) bende yarın gideceğim kan testine. kendi doktoruma da haftaya perşembe randevu aldım şu anda gelme erken dedi perşembeye kadar anca gözükürmüş
nnaazzllii hazaltolga1 Edapesmen 5 + 2 yim yarın doktora gidicem 15 nde de randevum var aldım her ihtimale karşı acaba kese kalp atışını duyarmıyız
tipikbiryayburcu Cananq123 Bence de acele etme büyüyüp keseyi göreceğin zaman git bende henüz hiç muayene olmadım. Salı günü gidicem ilk kez 5+6 olunca
Psikolog-c Tiroid değerim yüksek çıkınca 4+5 de gitmek zorunda kaldım. Keseyi de yolksacıda gördük🥰 6+0 da kalp atısını duydum. Şuanda 6+3 deyim. Minik minik bulantılarım var rahatsız edici. Umarım kısa sürer.🙏
perilice123 mhndshnm bağlantı kanaması olabilir. Benim öyle olmuştu. Ama içiniz rahat etsin diye bir doktora görünün isterseniz.
beyzaalp tipikbiryayburcu Bende tam bugün 5 hafta oldum ve bende haftaya salı doktora gideceğim 😍 İnşallah güzel haberler ile geliriz keseyi görürüz 🙏🏻😇
Didemmmmm beyzaalp aramızda 1 gün var . Bende yarın tam 5 hafta oluyorum 5+6 da gideceğim inşallah keseyi görürüz 🙏
Petyynut beyzaalp günümüz aynıymış ben de bugün tam 5+0 oldum haftaya doktora gideceğim henüz kese görmedik☺️
tipikbiryayburcu beyzaalp Yaaa ne güzel aynı zamanlarızz. Salı benimde kontrolüm var sonrasında konuşalım bakalım ne dicek doktorlar 😍😬
hazaltolga1 Mervenurns daha önce kan vermediniz demi ilk defa mı baktıracaksınız? benim vajinal ultrasonda kese gözüktü ama çok küçüktü 6.haftada gideceğim tekrar
Bsra1111111 Emregizem maşallah yaaaaaa cok sevindim bol bol dualar edelim bizim dualarımız kabul olur herkeze dua edelim Rabbım evlat sahibi bekleyen herkezeeee bu duyguyu yaşatsın aminnnnn Siz subattami öğrendiniz
Busra_korkmazz Sibel93 evet ikiz gebelikte cogu kisi kanama yasiyormus.. allah saglikla kucagimiza aldirsin bakalm yarin ikiside dolumu ne blmiorm bazen gelisimi dururmus kesenin biri kaybolurmus.. hayrlisi allahtan
Umudunuyitirme tipikbiryayburcu evet kızlar bugun kontrol gittim rabbime şükürler olsun bugün fındığımın kalp atışını duydum heyecandan tutamadım ağladım nasıl attığınıda gördüm rabbime yuzbinlerce defa şükürler olsun hamdolsun 🤲🤲🤲🤲 allah’ım bekleyen herkesin bebisini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnn
Ggbl Ya benim midem çok ağrıyor 5 haftalığım midem bulanıyor sizinde böyle oluyor mu oluyorsa iyi gelen şeyleri yazar mısınız 😞
perilice123 Ggbl mide bulantısına ben peynirli tost ve kraker çözümü bulmuştum. Nispeten işe yaramıştı. Zaten bunun dışındaki şeyleri yiyemiyordum ara ara portakal dışında. Bir de nane limon içtim çok o da iyi geldi. Midenizi yoracak şeyler yememeye çalışın ve sık sık az az yiyin ki hazımsızlık ağrı yaşamayın.
Edali87 Ggbl benimde şimdiden biraz huzursuz bazen eksiyordu bazen bulanıyor muz iyi geliyor uyanınca hemen bi parça at ama kabızlık varsa cok muz onermem. Sut de iyi geliyormuş oyle diyorlar.cig badem de mide asitini emermis