tipikbiryayburcu
adet düzensizliğim çoktu benim 1 buçuk senedir istiyorduk biz eşimle doktora gitmekten gına gelmişti sürekli adet söktürücü ilaç yazıyordu en son da adet söktürücü tarlusal diye bi ilaç vardı yanlış hatırlamıyorsam ilacın ismini adeti söksün diye almıştım kullandım bıraktım daha olmadı halbuki içtiksen 2 veya 3 gün sonrasında adet oluyordum 10 gün oldu daha olmadım o gece regaip kandili gecesi rüyamda test yapıyordum 😞 çok güzel bi rüyaydı çok garipti o gün sabah oldu eczaneden koşa koşa test almaya gidiyorum ümüdüm de yok ki adet söktürücü kullanmana rağmen nasıl olucak ki dedim 🤷♀️ neyse Allah büyük dedim aldım 6 liralık normal test eve geldim testti yaptım saniyeler içinde 2 çizgi olmaya başladı yok artık dedim elim ayağım titriyor napcamı bilemedim eşime söylemeden hemen gittim sağlık ocağından kan verdim kimyasal sa gene dedim 1 kimyasal gebelik yaşamıştım korktum açıkcası kan sonucum pozitif 😞❤️ ağlaya ağlaya eve geldim değerim 340.69 olmuş kese 1500 lerde falan gözükür nasıl olsa gitsem de gözükmez dedim bekeldim 15 gün 🙆♀️ nasıl mı bekledim öle öle meraktan çatlaya çatlaya 🤩 neyse gittim tekrar kan verdim olmuş 4000😍😇 hemen doktora girdim ufacık kesemiz gözüktü doktor adet düzensizliği olduğu için adeti baz alamıyorum alsam 7 haftalık olucaktı değildi doktor da 15 gün sonra gel kalbini duyarız dedi ozaman belli olur ultrason görüntüleriyle laç haftalık olduğu dedi tamam dedim folik asit verdi başladım kullanmaya çok şükür allahıma dedim tekrar ağlaya ağlaya eve gelıyorum 🙏🤗eşime söyledim baba oluyorsun diye şok oldu oda ağladı çok heycanlıyız ama kimsyee söylemiyoruz net belli olsun diye Ogün çattı geldi dünyanın en güzel sesini duyduk pıt pıt ❤️❤️ çok şükür bu günlerimize dedik doktor 7 haftalık olmuşuzz annesi dedi çok sevindik şuan 9+5 olduk rabbim her isteyene bu duyguyu yaşatsın inşallah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🙏 kusura bakmayın çok uzun oldu❣️❣️❤️