Gzmm14 tipikbiryayburcu 5. Haftada öğrenmiştim gebeliğimi. 6. Haftada gittim kese gözüktü. 7. Hafta kalp atışını da duydum. Bugün itibari ile 10+1 olduk 🥰
Fatma7666 tipikbiryayburcu İlk gebelik galiba benim gibisiniz kıpır kıpır yerinde duramayan yeni anne adayı söylemeyin aynen kalp atışını duyunca söyleyin 🥰🦋Çok güzel bir duygu hüngür hüngür ağlamıştım eşim de meraklı boğa burcu niye o kadar hızlı atıyor hocam peşinden koşuyolarmış gibi deyip beni ve doktorumuzu kahkahaya boğmuştu 🤣Ahhh baba adayları ahhh 🥸
tipikbiryayburcu Fatma7666 Ya ahahahah benim de eşim boğa burcu oda kesin merakından garip garip şeyler sorucak 😁 İnşallah herkes o güzel duyguyu tadar 🥰
Cansu_04 tipikbiryayburcu aynen öyle canm bnde çok şükür iyi gidiyor hamile değilmişim gibi inş böyle devam eder ama kasılmalarım erken başladı şuan yok Bi tutarsa kalkamıyorum 😂
tipikbiryayburcu Cansu_04 Evet ya bende hiç hamile değilim gibi hissediyorum inşallah böyle rahat geçer 9 ay 😁😍
secoz 3bebekannesiii bende o konuda ne yapacağımı şaşırdım eşim doktor çağırdığında düzenli git diyor annem kaynanam biraz daha bekle 10 gün sonra gel dediyse doktor sen 20 gün sonra git para tuzağı hep diyolar
aysegul-17 tipikbiryayburcu tipikbiryayburcu yani hiç kusmadım ama yemek yiyince aşırı bulantım oluyordu bu hafta baya azaldı
Selocan59 tipikbiryayburcu merhaba cnm benimde iki kaybım var ikincisi 9.Cu haftamızda kalbimiz durmuştu mecbur kürtaj yapıldı ve uzun süre getirmemem gerekiyordu daha doğrusu ben çok etkilendim diye hemde ortalıkta hastlık var eşim pek istmiyordu bu bebişimiz biz süpriz mucize oldu öğrendiğimde 6+1 hem kese görüldü hem bebişim teyzeleri ve ben hala gitmedim merakta ediyorum ne durumda nasıl kalbi atıyormu gitmek istyrm ama korkuyrum bir yandn da gitmek istmyorm zaman geçmiyr 😔 umarım iyidir bebişim
-YildizTozu- Selocan59 benim de 2 kaybım var ilki 9 haftalıktı ikinci 6 haftalık.Bugün kontrole gideceğim inşallah bu gebeliğim sorunsuz olur inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız 🍀
tipikbiryayburcu Selocan59 İyidir, sağlıklıdır inşallah hiç korkup canınızıı sıkmayın bebeğinizde etkilenir. 7 hafta gibi gidersiniz kalbi de duyarsınız inşallah bol bol dua edin 🙏🏻🤲🏻
Kmlltfy50 Benim3. Gebeligim evelsi gun ogrendim gebeligimi doktora gittik kese gorundu3 hafta 5 gunluk dedi haftaya cagirdi kan testleri falan istedi çok kotu baş agrisi cekiyorum sizdede varmi?
tipikbiryayburcu Kmlltfy50 Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler. Bende hiç baş ağrısı olmadı bilemedim 🙄
tipikbiryayburcu mhndshnm Eveet çok yeniymişş kan değerine baktırdınız mı? Normal canım bende de olmuştu adet ağrısı giibi
mhndshnm tipikbiryayburcu 2 kere beta hcg baktırdım acilden. İlki 32 çıktı 2 gün sonra 130 çıktı. Cumartesi sabah bir doktora gideyim diyorum. Siz gittiniz mi doktora?
tipikbiryayburcu mhndshnm Ben 2. betayı ücretsiz yaptırmak için doktor randevulu gittim. Doktor 2 katı artarsa sorun yok cuma gel keseyi görürüz dedi ama cumada ameliyatı çıkınca salıya ertelendi bakalım nolcak
aysegul-17 mhndshnm normal canım bende de olmuştu adet sancısı çektim resmen hatta 2. Ayımıza girerken tekrar adet gününde adet sancısı gibi sancı hissettim
lentil Nurerdogann bende 7+2. Şimdi merak ettiğim şeyleri sorayım size 😂 sizde de aşırı şişlik var mı yada kilo artışı oldu mu bu süreçte 🙈
Nurerdogann tipikbiryayburcu Ben 2-3 doktora gidilmesini hiç tavsiye etmem hepsi farklı bişey söylüyor insanın kafası karışıyor
tipikbiryayburcu Nurerdogann Ama bazılarında da bi doktor kürtaj diyip diğer doktor sağlıklı diyince sağlıklı ilerlemiş gebelik tek bir doktorda yanılabilir
Busra_korkmazz Sat a gore bugun 6+2 **6+4 te randevu aldim İki kere kanamam oldu tup bebek tedavisi ile oldu, cok endiseliyim.. sadece karindan baktirmak istiyorum insallah cuna gunu 6+4 te bebek ve kalp atisi gorulur dua edin..**
Elfelf475 Aslihan0609 inşallah 🌸 olsa da zaten 3 haftacık sonra rahatsınız yeter ki o saglıkla büyüsün 😍
Mom0891 -YildizTozu- evet canım keseyi de gördüm bebeğimin eşini de gördüm 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez inşallahh ☺️❤️
Kmlltfy50 mhndshnm tesekkurler hakkimizda hayirlisi olsun ama inanilmaz baş agrim var suunuyorum resmen