[silindi] tipikbiryayburcu merhabalar bu sabah doktora gittim. Keseyi gördük :) karından baktı bebek görünmedi henüz. Son adet tarihime göre günüyle uyumlu ultrasonda da 5+1 çıktı. Daha önce düşük yaşadığım için bebek daha iyi tutunsun diye progestan yazdı bi de. Kanama vs yok herşey yolunda dedi. 2 hafta sonrası için tekrar çağırdı kalp atışını duymaya :)
tipikbiryayburcu [silindi] Oooh maşallah bende 5+1′im inşallah bende de kese görünür ama gçemiyor zaman 🙄😍
tipikbiryayburcu arden34 Yaaa baba mısınız? Ne gibii fikirler istersenizz? Kafanıza takılan bir şey var mı? 😊
2pati1baby Zyn serumu çoğu doktor yapmıyor özelde acıbademde çok oluyor intralipid serum die geçer ,aslında kendinizde taktırabiliyorsunuz bence iyi bir doktora gidin hangi ildesiniz bilmiyorum ama riskli gebeliklere bakan bir doktora gidin
arden34 tipikbiryayburcu baba adayıyım ilk olacağı için ister istemez oluyor. 😔😊 Bebek anne karnında iken mutluluğumuzu sevincimizi fark ediyor mu sizce. Kendi mimikleri gülümsemesi var bunu biliyorum ama bizi anlayıp anlamadığı konusunda bişey anlamadım :(
Serkangulsum13 nez10 şehir hastanesine geldim hemen aldıralım dedi ben istemedim doopler ultrasona girdim tekrar görülmedi bekliyorum inşallah birşey yoktur 🥺
Jelibonlubonibon tipikbiryayburcu gecen sene Mart ayında hamile kalıp Haziran ayında bebeğimi kaybettim. Bu sene de cuma günü hamile olduğumu öğrendim dün keseyi gördük 7.3mm ☺️☺️ 10 gün sonra da bebeğimizi gorucez inşallah 🥰🥰 5 hafta 4 günlüğüz şuan ♥️♥️♥️ inşallah ben ve tüm anneler sağlıkla kucağına alır bebeklerini 😇🙏
Trabzon6161 Jelibonlubonibon ayni kaderi yaşamışız insaallah bu sefer bize tutunur bebeklrrimiz ben bugün 5. Haftama girdim doktor kontrolüne çarşamba gidecem cok korkuyorum
Mother__25 Hiç doktora gitmeden 7./8.haftayi beklemeyin kizlar Allah korusun diş gebelik falan varsa daha erken anlaşılması daha iyi alttan muaynedende korkmayin en azindan iciniz rahat olur
EylulHifaa Esolinn aaa gerçekten mi bende işte esra günaya gidiyorum sizce esra hanım nasıl bir doktor
Esolinn EylulHifaa çok iyidir yani ben hiç muayene olmadım ona ama hastalarından da hiç şikayet duymadık çok tercih eden var