Zels 2pati1baby ben 7haftalıkken gitim kalp atılı var ama ses yoktu sonra 8 haftada çok net bir şekilde duyuldu hiç korkmayın cihazlarda çok önemli şuan 10 haftalık
Tugce0133 tipikbiryayburcu 9 haftalik olduk kese göründü kalp atışını da duyduk çok şükür darısı size ❤️😊
Gndaylin Ben 5+3 te doktora gittim alttan muayene etti kese güzel kalbi oluşmuştu ama kalp atışını duymadık ben ilk hamileliğimde bebeğin kalp atışını duymadık çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan
GulcanDongel Gndaylin sakın kötü düşünme, benim 6+2 de kalp oluşmuştu ama sesi yoktu daha küçük, bi iki hafta sonra gidin inşallah duyarsınız.
GulcanDongel Edali87 benimde ikizim var, hatta ikizim olacaktı kesinleşmişti, geçen hafta pazartesi yoğun kanama sonucu kaybettim.. Allah’ım hayırlısını versin canım senin adına çok sevindim.
Zyn 2pati1baby geçen hafta çok kötüydüm doktor kromozomu bozuksa Allah gelişmesine izin vermiyor dedi böyle düşünüp içimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bi taraftan da erken miydi belki gelişmiştir diye düşünmeden edemiyorum herhangi bir ilaç da vermedi oksapar fln hangi durumlarda kullanılıyor forumda okudum ama net bir bileğiyle ulaşamadım
2pati1baby Zyn benim kan sulandırıcımı x2 yapıp her haftada bebek tutunsun gelişsin diye gebelik serumu verildi.Hakkımızda hayırlısı olsun ama ben sizin adınıza ümitliyim daha minik kalp atışı yeni oluşacaktır
Zyn 2pati1baby özellikle de sordum yapacağımız bir şey kullanacağım bir ilaç var mı diye doktorun dediği bu doğacaksa çatlasan da patlasan da doğar doğmayacaksa çatlasan da patlasan da doğmaz dedi 🤦🏼♀️ Serumdan kan sulandırıcıdan bahsetmedi bile bugun başkasına gideceğim, saatler geçmiyor 🙄
ftmbcr tipikbiryayburcu biz de 12+4 olduk. Bende 4 haftalıkken öğrenmiştim. Ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi çok şükür hiç bir rahatsızlığım olmadı. Sadece bazen mide ağrılarım oluyo. Cinsiyet için sabırsızlıkla bekliyoruz 😊
2pati1baby Zyn serumu çoğu doktor yapmıyor özelde acıbademde çok oluyor intralipid serum die geçer ,aslında kendinizde taktırabiliyorsunuz bence iyi bir doktora gidin hangi ildesiniz bilmiyorum ama riskli gebeliklere bakan bir doktora gidin