tipikbiryayburcu Ririsongul Adetten sonra 5 hafta 3 gün geçmiş. Mesela benim adetim 24 Şubattı. 25 Şubattan bugüne 5 hafta geçti yarın 1 gün geçeceği için 5+1 olacak
tipikbiryayburcu SeribanZiver Yaa inşallah bu sefer sağlıkla büyür canım hiç kötü düşünme dualarım seninle
Didemmmmm tipikbiryayburcu anladım geç olsumda güç olmasın vardır bunda da bir hayr 🙏 güzel haberler alırız inşallah
Dunya-1978 aysegul-17 benimde bulantılarım 6 haftada başladı bugün 8.5 günlük hiç yok diyebilecek kadar az bulantı birden geçti halsizdim sürekli yatıyordum bugün gözlerim açıldı uzun zamandır
aysegul-17 Dunya-1978 bende halsizlik oluyor hala kafamı koyduğum yerde uyuyabilirim 😂 ama bundan bi şikayetim yok 😂😂
Sibel93 Edali87 haklısın bnde korkarak gttim ama Tedbirlere uydum Bi seferlik oldu daha da gtmem devlete hastalık döneminde byük konuşmayım da.ama bizim burda özelinde devletten farkı yok mecbur gidiyoruz rabbim herkesi korusun içinde hamiş anneleri de 😊
Busra_korkmazz balpetegim_35 simdi kahverengi kanamam oldu cok az peceteye geldi idrardan sonra.. cok endiselendim daha once iki kere yogun kirmizi adet gbi kanama gordum bise olmadi ama buda bi ayri korkttu beni dua edin nolur
Sibel93 Busra_korkmazz kahverengi de sıkntı olmaz demişti doktorum kaçıncı haftanda sın. Benim de 5.5 de felan lekelnmem oldu, sonra geçti sizinde öyledir stres etmeyin
neval-deniz tipikbiryayburcu merhabalar ben de 3hafta 5 günlükken öğrendim. yaş 40 .kilo fazla. ve bide corona hastalarınızın yurtlarda barınıyor korku endişe içinde öğrenince mutluluktan uçtuk . şuan 8 hafta 5 günlük olduk. 19 martta duyabildik ilk kalp atışlarını. karın kaşık ağrılarınla birde griple savaşıyorum. 5 gün oldu
tipikbiryayburcu neval-deniz Çoook geçmiş olsuun bebeğinize de çoook sevindim inşallah sağlıkla ilerler 🥰😍
Fatma7666 tipikbiryayburcu Ayyyy sormayın meraklı cevriye gibiler vallahi 🤣🥰 o anlık merak heyecan şok şarteller yanıyor babaların 🤣🤣
melekanesi tipikbiryayburcu bende 5+5 im. Son adet tarihim 19 Şubat. 5+1 de keseyi gördük çok şükür. 5 Nisan’da kalp atışı için randevum var. İnşallah görüp duyarız. 2 düşüğüm var. Çok korkuyorum. Aynı üzüntüyü yaşamaktan. İnşallah hep güzel haberlerle geliriz buraya. Sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi 👼🤲🏻