Durucumm Didemmmmm ben ilk öğrendiğim de 3+3 dü adetime 4 gün vardı gittim kan verdim 103 çıktı sonra bir daha kan vermedim bir de bugün gittim doktora gayet iyi dedi 🥰
Didemmmmm Durucumm maşallah ne güzel 🧿 bende adetten 3 gün önce öğrendim canım bende bugün gittim değer çok güzel yükselmiş. Haftaya doktora gideceğim
Selensahin Ervan hiç bilmiyorum bana da vermedi 🤷🏻♀️ Bol bol su iç ben öyle yapıyorum sade su içemezsem de limon sıkıp içiyorum
Ervan Selensahin hım. Günde 2.5 litre su içiyorum canım cola sisesine koyuyom yoksa bardakla alışkanlığım yok. Birde kum çıktı bende şu içiyom bol bol
Busraceyhun Ririsongul inşllah öyledir 5 gün sonra kalp atışı duymaya gidicez umarım herşey yolundadır
Esratmz 9+4 günlüğüz 6+3 günlükken kese ve kalp atışını duyduk elhamdulillah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım amiiiiiin 🤲🏻🤲🏻🥺❤️🥰
Bsrayldz4 tipikbiryayburcu Bende de o dönem birsey yoktu şimdi 8+2 deyim mide bulantısı karın ağrısı baş ağrısı mahvoluyorum mutfağa giremiyorum desem yeri🤢
Sibel93 Edali87 Vala canım bana da 560 dediler özel hastanede ama doktorum bnce devlet hastanesinde yaptır sonucu bana getir dedi o şekilde yaptım bnde. Kan tahlili ve idrar tahlili vardı işte tiroit, hepatit, glukoz vs şeylere bakıldı
Selensahin Ervan aynen benimde öyle bardakta içme alışkanlığım yok bende ufak şişeyi doldurup doldurup içiyorum inşallah sorunsuz atlatırız 9 ayı ❤️
Sibel93 Busraceyhun canım benim de kalp atışı duymaya gtmeden önce kahverengi lekem geldi 3.4 gün sürdü çok korkmuştum kuzenimi aradım oda çok ayakta durduysan yoruldysan olabilir o yüzden bol bol uzan dedi sonra doktora gttim durumu anlattım korkma dedi o yerleşme lekesi dedi kıp kırmızı kan olursa sıkntı dedi Allaha şükür Bi daha da lekem gelmedi
tipikbiryayburcu Didemmmmm Ya benim cumaydı ama doktorun ameliyatı çıktığın için salıya erteledik benim de 5+6 olunca gitmiş olucam 🥰
Didemmmmm tipikbiryayburcu anladım geç olsumda güç olmasın vardır bunda da bir hayr 🙏 güzel haberler alırız inşallah