Asyaa28 tipikbiryayburcu gerçekten öyle 😄 kayiplarım olduğundan daha çok tedirgin oldum ins bu sefer ki nasip olcak …sağlıkla ilerler miniklerimiz inşallah 🙏🌺
Gzde87 Gzde87 tipikbiryayburcu Peki sizce gitmelimiyim bu hafta, 7.haftayı beklemese m mi kararsız kaldım🥺
tipikbiryayburcu Gzde87 5+2 olmuşsunn bence 7 yi bekle az kalmış canım için öyle daha rahat oluur hem bebeği hem de kalp atışını duyarsın
Yasemnkrbulut2311_ Gzde87 ben de ilk gebeliğimde normal ultrasonda baktılar kalp atışını göremedikleri zaman vajinal muayene yapmıştı eğer kesen belliyse zaten vajinadan bakmayı gerek duymuyorlar
iremmm12 tipikbiryayburcu Merhaba 6.haftada ultrasonda kalp atışını duydum. Bende 13 haftalık hamileyim . Yarın ikili test yaptıracağım belki cinsiyeti de belli olur 🙏🏻
iremmm12 tipikbiryayburcu hiçbirşey hissetmiyorum nedense 😂 herkes erkek olacak diyor karnımdan dolayı ama ben bişey hissedemiyorum . İlk gebe olduğumu öğrendiğim an bi an erkek gibi geldi o kadar :) rüyada da bi kız bi erkek gördüm
EylulHifaa tipikbiryayburcu evet canım 6 haftalık olduğunda gel dedi tekrar sanırım o zaman bebeğide görürüz demek istedi bilmiyorum da inşallah görürüz🥰
Srknglcn_1 -YildizTozu- tipikbiryayburcu bende 5+6 olduk çok şükür cuma doktara qidicem inşallah bundan önce bı düşüqüm vaadi inşallah buna bişe olmaz 🥰🥰
Pnaar34 tipikbiryayburcu bende keseyi bugun gordum 🥰 Gecen hafta gorememistik cok skur bu hafta gorduk 5+4 ’de
-YildizTozu- Klc ilk kaybım kese ve bebek oluşmuştu ama kalp atışını göremedik 9. Haftada sonlandı. İkincisi kese oluştu fakat kesede şekil bozukluğu vardı 6. Haftada sonlandı
Busra_korkmazz 6+2 olunca 7. Haftami oluyor ? ben 6+4 te gidicem bebek ve kalp gorunur karindan ins dimi? bazi videolarda 6+2(7.hafta )yaziyor Bazilari da 6+2 (6.hafta) diyor hangisi dogru bunun?
perilice123 tipikbiryayburcu ben 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrenip ertesi güne de doktor randevusu almıştım. Görmüştük hemen keseyi. Kalp atışını da 6 +1de duymuştuk☺️ Şuan 10+2deyiz☺️
EylulHifaa tipikbiryayburcu inşallah canım duyulur mu bilmiyorum da inşallah duyarım varmı öyle 6 haftalıkken duyan