Fhatice tipikbiryayburcu keseyi gördü ama bebiş için haftaya gidicem. Korkuyordum kese de görünmez diye ama göründü şükür 🙂
Gzde87 tipikbiryayburcu Omay0707 Bizde 5+2 olduk bugün 🙏🏻🌸 Fakat ben daha doktora hiç gitmedim 7.haftaya kadar da gitmeyi düşünmüyorum hemşire tanıdığım bu haftalarda vajinal ultrason yapıldıgını söyledi ben karından yapılıyor sanmıstım🙄 O yüzden 7.haftaya kadar bekleyip Allah izin verirse hem kese hem kalp atışı görürüz 🙏🏻❤️
tipikbiryayburcu Gzde87 İnşallah canım ama görünmezse vajinal ultrason yapıyorlar herkese vajinal ultrason yapılacak diye bir şey yok tabi. 5. haftalarda karından görenlerde var. Ama nasıl için rahat ediyorsa öyle yap tabi sağlıkla ilerler inşallah 🥰
EylulHifaa tipikbiryayburcu canım bende bugün 4+6 yım yarın 5 haftalık olucaz inşallah bugün gittim ve keseyi alttan gördüm haftaya tekrar gidicem karından bakıcaz bu sefer dedi doktorumuz ve belirli kan testleriyle idrar testi verdim sonuçlarını da haftaya alıp göstericem doktorumuza inşallah iyi çıkar hepsi🥰
tipikbiryayburcu EylulHifaa İnşallah canım aramızda 1 gün varmııış 🥰 6 haftalık olunca mı çağırdı doktor tekrar?
Hilal1608 EylulHifaa kuzum saglıcakla kucagına al ınsallah aynıyız senınle🙈 benımde son adet tarihim 25 subat bugun 4+6 dayım bugun kan vermeye gittim 1234 cıktı değerim doktorada 7 veya 8 haftalarda gıtmeyı dusunuyorum sabredebilirsem🥰 sen kaç degerle ogrenmıstın nasıl geçiyor doktorun neler dedı bende senden yol izleyip öyle davranayım
Smy1 tipikbiryayburcu ben 8 haftalık hamileyim. 5. Haftama girer girmez bulantılarım başladı hala da devam ediyor 😪
Edali87 NurCeren00 ben evde test yaptım aşırı net cikti sonra muayeneye gittim direkt kese gözüktü. Daha kan vs beta meta hicbisi bilmem. Doktora sordum çünkü annem ikiz kardeşlerim ikiz. Suan tek dedi cift yumurta değil tek yumurta olabilir belki ama suan tek gibi dedi
NurCeren00 Edali87 ay sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍 allah gönlüne göre versin canım benim. Senin ihtimalin çok yüksek o zaman
GulcanDongel Edali87 benimde ikizim var, hatta ikizim olacaktı kesinleşmişti, geçen hafta pazartesi yoğun kanama sonucu kaybettim.. Allah’ım hayırlısını versin canım senin adına çok sevindim.
EylulHifaa tipikbiryayburcu evet canım 6 haftalık olduğunda gel dedi tekrar sanırım o zaman bebeğide görürüz demek istedi bilmiyorum da inşallah görürüz🥰
Gzde87 tipikbiryayburcu Amin canım çok teşekkür ederim, sizinde aynı şekilde sağlıkla sıhhatle gelir bebişiniz🌸
Gzde87 Gzde87 tipikbiryayburcu Peki sizce gitmelimiyim bu hafta, 7.haftayı beklemese m mi kararsız kaldım🥺
Asyaa28 tipikbiryayburcu Merhaba ben de 2. Bekliyorum 30 aylık bebisim var .4+5 haftalıkğız Cuma tekrar kan vericem beta artısına bakılcak ..halsizlik dısında hiç bir belirtim yok