Selamlar bende 6+3 deyim bugün kalp atışını duydum ☺️ Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza benim 2 gün önce başladı mide bulantılarım sabahları özellikle beyaz leblebi yiyorum iyi geliyor.. çok iştah kaybım var sanırım bulantıdan dolayı doktor bugun hap verdi bulantı için aksam başlıcam inşallah 🙏🏻

Yavrukus_2 cok sevindim hayrli olsun, karindan gorundu dimi? Ben alttan baktirmak istemiyorum vajinismus oldugum icin cok geriliyorum ins yarin karindan gorunur..

Dseker bebege bi zarari yok ama ben cok geriliyorum die kendi doktorumda tercih etmiyor beni pskolojik olarak etkedigi icin..

birde iki kese gorundu ikiz gebelikte mecbur olmadikca bakmiyolar die biyerde okudum oyuzden istemiorm
      insallah hersey yolundadir karindan gorunur yarin.

mümkün dedi doktor görmedim gibi şeyler söyledi suan ilcedeyim randevu sıkıntısı var merkeze de gideceğim suan bi sıkıntı yok daralmaktan başka Rabbim herkesin bebeğini korusun

Ben de 4+0dayım doktora gitmedim henüz ınsallah saglıklı bi gebeliktir ❤️🥰 enfeksıyonum var ne yapmayalıyım enfeksıyon olanlar öneriniz varmı🌺

Benim en son muayene olduğum da kadından gördü ikiz olduğunu söyledi ilk muayene hep alttan bakışta belki ondan göremedi

Aslihan0609 aynen hem.keciboynuzu bogaz va de iyi geliyor öksürük fln bisi yoksa bile kan yapar korur