Progestan 200mg kullanan var mı ?
Progestan
nagmee var ben kullanıyorum
nagmee bende kullanıyorum
Bende kullanıyorum
Mom107 bu forumdaki annelerin yarısı bu ilacı kullanıyor bu kadar insanı tedirgin etme hakkını nerden buluyorsunuz ya! Bi bitmediniz gerçekten bi bitmediniz. Ne yapalım bırakalım bebeklerimiz düşüp gitsin mi??? Allah inşallah sizi muhtaç etmez ne diyim ki
Demir06 bi bitmediler ya sabah sabah deli oldum
nagmee kullanıyorum sabah akşam doktor içmemi önerdi. Ama 2 gün önce bir kez iğne oldum gala iğne olan yerde biraz ağrı var. 2. Kutuya başladım. Rahimde kanama gördü doktor ama çok şükür Bebek’te ve kesede bir şey yok. Sabır ve dua ile bekliyorum. Herseyin başı moral moralimizi yüksek tutup güzel hayaller kuralım hem bebişe hem de bizlere iyi gelecek :)
- Düzenlendi
Mom107 pardon ben hemşireyim de benim bilmediğim ,tanık olmadığım şeylere nasıl şahit oldunuz da bunu söylüyorsunuz? Bende kullanıyorum 200 mg oral olarak.Bu yazdığınızı bir sağlıkçı olarak açıklamanızı bekliyorum????Progestanın bebeğe bir zararı yoktur sadece kullanan gebe kadınlarda halsizlik uyku hali vs yapabilir.Ayrıca progestan regl döngüsünde aktif rol alır. Ovulasyon anında salgılanıp vücudu hamileliğe hazırlar.Hamilelikte salgılanarak bebeğin rahim içerisine tutunmasını kolaylaştırır.Hamilelikte rahmin sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmesini sağlar.
Rahim kasılmalarının önüne geçerek gebelikte düşük riskini azaltır.Gebeliğin son trimesterinde salgılanarak doğumun vaktinden önce başlamasını önler.Ve bunlar kanıtlanmış bilgilerdir.Kendinize saklayın bu tarz stres altına sokucu düşüncelerinizi.Buradaki her anne adayının morale ihtiyacı var
Canım benim kanamam vardı progestan kullandım. Kontrol için başka doktora gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim. Doktor bana bu durumlarda ben progestan pek vermem sağlıksız gebeliktir bı şekilde düşük olur zaten dedi. Büyük olasılıkla beni rahatlatmak icin demiştir. Şu an yine hamileyim o doktora devam ediyorum yine düşük riskim var diye günde iki defa fitil şeklinde progestan verdi😀 yani o bebek sagliksizsa istediğimiz kadar progestan kullanalım düşecek. Sağlıklı ise progestan ona tutunması için destek olacak ☺️ benim etrafımda çok progestan kullanan oldu hepsi de sağlıklı doğurdu maşallah
Burada hamile anneleri olumsuz yönde düşüncelere sokuyorsunuz etkiliyorsunuz doktor da zaten sağlıksız doğsun diye veriyor diyecek birsey bulamıyorum böyle söylemde bulunmaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum 😡
- Düzenlendi
Mom107 Ayrıca az önce profilinize baktım yorumlarınız kulaktan doğma cümlelerle dolu yok şu testi yaptırmam yakınımın şöyle olmus boyle duydum flan flan …buraya yazarken anne adaylarının nasıl düşünebileceğini de düşünün olurmu??Stres altına girip kanaması olan anne adayları bile var kuskuya düşürmeyin kimseyi