birprensesvebirprensannesi esneyip gerinilmiyor mu? Neden
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Boncukgiller003 yüz üstü uyumak 😂
Hilalmira jinekolog Kağan Kocatepe’nin videosu var YouTube da bu konuyla ilgili izlemenizi tavsiye ederim. Vücudumuz çok akıllı kendine zarar verecek bir pozisyona getirmez kendisini
Hamilelikten önce eşimle hep şakalaşırdık yastık savaşı yapardık hamile kaldığımdan beri sakince oturuyoruz ancak doya doya eşimle şakalasıp yastık savaşı yapmak istiyorum 😂 birde jeanlerimi aşırı özledim 😰
Boncukgiller003 gidip mantar tedavisi olcam
Yüz üstü ve sırt üstü yatmakkkk 😔😔😍
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak ve sigara içmek😑
Senayyalcin bende sigara içiyordum gebelikten önce bu 2.hamileliğim..bu çok farklı sanki birdahaki hiç kahve çay sigara içemeyecekmişim gibi geliyor🤪ya bu sigarayı nasıl içiyormuşum demeye başladım..
Ftm_08_61 ben tiksindim o yüzden yiyemiyorum. Doğumdan sonra inşaAllah yerim.
NurCeren00 bende öyle valla deli gibi sıcak suyun altına giriyorum öyle rahatlıyorum..yarın kontrolüm var doktoruma sorayım bende o zaman
Deli gibi yatmakkkkk, yatağın bi ucundan bi ucunaa 🙈 yüz üstü ve sırt üstü her türlü çeşit cesit yatip rahat rahat döne döne uyumak🥰
Boncukgiller003 yüz üstü uymak 😂😂😂
Boncukgiller003 yüzüstü yatmak
Boncukgiller003 Kesinlikle yüzüstü yatmak olacak😍
Boncukgiller003 Ah canım hayalleri güzel fakat tuvalete bile zor gideceksin 🤣 tecrübeyle sabittytttt
Yüz üstü yatmak🙏
Defneprensesannesi bende oturma simidi kullanıyorum sadece uzun süre sert zeminde oturursam ayaga kalkamıyorum resmen hamile kalmadan önce çektrdm ama hala var nasl geçiçek bilmiyorum