• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

Hilalmira jinekolog Kağan Kocatepe’nin videosu var YouTube da bu konuyla ilgili izlemenizi tavsiye ederim. Vücudumuz çok akıllı kendine zarar verecek bir pozisyona getirmez kendisini

Hamilelikten önce eşimle hep şakalaşırdık yastık savaşı yapardık hamile kaldığımdan beri sakince oturuyoruz ancak doya doya eşimle şakalasıp yastık savaşı yapmak istiyorum 😂 birde jeanlerimi aşırı özledim 😰

Yüz üstü ve sırt üstü yatmakkkk 😔😔😍

Senayyalcin bende sigara içiyordum gebelikten önce bu 2.hamileliğim..bu çok farklı sanki birdahaki hiç kahve çay sigara içemeyecekmişim gibi geliyor🤪ya bu sigarayı nasıl içiyormuşum demeye başladım..

Adaaa34 bende sigara içiyordum gebelikten önce bu 2.hamileliğim..bu çok farklı sanki birdahaki hiç kahve çay sigara içemeyecekmişim gibi geliyor🤪ya bu sigarayı nasıl içiyormuşum demeye başladım.

NurCeren00 bende öyle valla deli gibi sıcak suyun altına giriyorum öyle rahatlıyorum..yarın kontrolüm var doktoruma sorayım bende o zaman

Deli gibi yatmakkkkk, yatağın bi ucundan bi ucunaa 🙈 yüz üstü ve sırt üstü her türlü çeşit cesit yatip rahat rahat döne döne uyumak🥰

Shnern yaaa ☺️Olsun o zamanlara gelelimde inşallah

Defneprensesannesi bende oturma simidi kullanıyorum sadece uzun süre sert zeminde oturursam ayaga kalkamıyorum resmen hamile kalmadan önce çektrdm ama hala var nasl geçiçek bilmiyorum