Sulearas Kızlarrr 19 haftalıgım 1 gun once doktora gittik gayet saglıylı kıpırtı hissedıyordum dun hissetmedim ara ara hissetim bgn hissedemiyorum bu benı tedirgin ediyor sizce tedirgin olmalımıyım korkuyorum bebegime bişi olur diye
Pelin__1 Sulearas 19+5 im zaten çok hafif ve düzensiz oluyormuş bu haftalar. Hissetmediğin gün bile olabilir ben bazen tüm gün hissetmiyorum gece bir iki pıt hissediyorum 😃 İlerleyen haffalarda daha da netleşecekmiş bakalım bekliyoruz
Sema05 Sulearas cnm korkma hic 24 28 e kdr düzensiz olck iki gün hissedersen üç gün hissetmicksn bile korkma sen daha çok çok küçük cnku bebeğin
Momkra Sulearas 28.haftaya kadat duzensiz olmasi cok normal canin 21 haftakik olduk 1 gun hareketli 2 gun tik yok stres yapma korkma gayet normal🌼🌼
Mom080 Sulearas hangi pozisyonda durduğunuzda ya da yattığınızda kıpırdadığını biliyorsanız o şekilde durun yemek yiyin benimki yemek yedigim zaman çok hareketleniyor ama şöyle de bir durum var sizin hafta çok erken hareket etse bile hissetmeyebilirsiniz.
Sulearas Pelin__1 vala doktora gittim bide orda 16 haftalık birinin bebegin in kalbi durmıstu psikolojim etkilendi şimdi napsamda hareketini hissetsem diye urasıyorum Allah korusun korku dolu hamilelik geciriyorum
Sulearas Sema05 ay insanın aklına hersey gelıyor bide normalde kasıklarımda hissedıyordum şimdi yukarı cıkmaya basladı sanırım
ynrbrk Ben 20+3 üm ben de ayni şeyi yaşıyorum dün öğlenden beri hiç hissetmiyorum sürekli bir şeyler yiyorum bir sağa bir sola yatıyorum bir sırt üstü uzanıyorum yok çıldırıcam artık şu sebepten. Dün sağlık ocağına gitmiştim iyiydi ama geçmiyor şu düşünce
Sulearas ynrbrk of evet Ya saglıkocagında bakabiliyorlar mı bu duşunce cok kotu gercekten bende dun defil onceki gun doktordaydım gayet iyi demişti dunyayı ysıyorum resmen oynasın dıye
alimerve ynrbrk korkmayın canım ben 16 haftadan itibaren pıt pıt şeklinde hissetmeye başladım ama her gün olmuyordu tabii ki şimdi 24 haftadayım hiç durmuyor ve hareketleri daha belirgin şu anlık korkmana gerek yok bence
ynrbrk Sulearas bir de o kadar net hissederken hiç olmaması sinir bozucu oluyor ama iyilerdir bu sebepten 2 kez gittim doktora adam dalga geçecek artık o yüzdem bir şey de diyemiyorum ama uzun zamandır yaşıyorum bu hissi🤷🏼♀️
Sema05 Sulearas yok cnm korkma hiç Allah’ın izniyle bol bol oku. Suyu fazla iç en az 3 litre hareketide artıyor
Ozlem23 Sulearas daha saat sabahın 10 u uyuyodur belki eli kolu boşluğa denk gelmistir minicik daha o bazen hareket eder bazen etmez hemen telaslanmayin
Mlk8 Sulearas korkmayın bu haftalarda düzensiz oluyor hareket ediyordur illaki ki ama küçük hareketleri bu haftalarda hissedemiyoruz bende 18 haftaligim 2.gebeligim ayrıca.benim de geceleri daha aktif gündüz bazen hic hissetmiyorum
Zeynep_18 Sulearas 28.ci haftaya kadar düzensizlik oluyormuş canım haklısın insan düşünmeden edemiyor ama kendini rahat bırak çünkü haftan daha erken🤗
Pelin__1 Sulearas Bak ben dün gündüz hiçbir hareket hissetmedim. Gece saat 1de uyanmıştım pıtır pıtır oynuyordu içerde demek ki geceleri uyanıyor bu minnoş dedim