Senmerve Sevgisemira bana bazıları 12. Haftada öğrendiklerini söylediler ben kendim 16. Haftada öğrendim hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçen olur
Gurbetci53 12+3 te gittim geçen bende. Ben bir şey sormadım. Doktorumuz kız olabilir dedi. 16.haftada yine gideceğim kontrole 🌸🌼hayırlısı inşallah
Purpura26 Sevgisemira Ben tam 12. Haftamda öğrendim %80 erkek dedi daha da değişmedi 😃 zaten herkes demişti erkekse bu haftalarda öğrenirsiniz diye
Tgchzn Canım devlete gideceksen eğer şuan çok küçük olduğu için bebegin o yuzden söylemezler. Ben 17. Haftamda öğrendim ki ondada belkiler soyleniliyor. Kesin olarak cinsiyet için özele gitmeni tavsiye ederim. Sevgisemira
Ebru-evlek 12+5 de tahmin etti ikiz gebeyim bir kız bır erkek gibi duruyor dedi haftaya kontrolümüz var 15 haftalık olcaz netleştirir sanırım artık hep öyle duydum 😊
Rana-10 Sevgisemira sanırım erkek olunca daha erken tahmin yürütebiliyorlar ben de bugün gideceğim 14 haftalığız bakalım çok heyecanlıyız😊
Betuledem Sevgisemira doktorum 11+2 de %90 kız ama ileriki zamanlarda netleştirirz demişti, sonra da değişmedi, kızımız olacak inşallah 🌺
Aanneoldumm Ben özele gittim doktor da gayet alanında uzman 12+3 de erkek dedi yarın kontrolüm var 16 haftaya giriyorum yarın da net olarak görünür diyorlar
Nurr_1 Emn_dgn özele gidiyorum en azından tahminde bulunsun söylerim Bi 😅 Gülşen mustafaya da sorucam burdan bakalım Bi kızım var 🙏🏻 hayırlısıyla sağlıklı birde oğlum olursa güzel olur inşallah ☺️☺️
Aynur-13 tandirella001 peki tahmin doğru muydu 🙈 bana da 11+5de doktor tahminde bulundu yarın yine kontrolüm var
tandirella001 Aynur-13 valla dogru cıktı benimki. Doktor her ihtimale karşı tahmin diyormuş ama genelde sonrasında da cinsiyet değişmiyormuş yani 😊