Sevgisemira Kızlar ben 12.haftamdayım ve hastaneye gideceğim birazdan randevum var cinsiyet belli olur mu lütfen olsun😄🌸
Zelsonr Sevgisemira Canım ben gittiğimde hem pozisyonu uygun değildi hemde erken dedi doktor ama nasıl bu işler bilemezsin 🤷 Çikolata yemeni tavsiye ederim hareketlensin diye😂🤭
tandirella001 Sevgisemira canım 11. Haftamda doktor kesin olmayan bir tahminde bulundu. Ben sordum ama kendiliğinden söylemedi 15. Haftada kesinleşti 😊
Nurr_1 Sevgisemira bende yarın 12 oluyorum randevum var inşallah öğrenebiliriz😅😅 öğrenirsen haber ver bekliyorum 😚💫
Aynur-13 tandirella001 peki tahmin doğru muydu 🙈 bana da 11+5de doktor tahminde bulundu yarın yine kontrolüm var
Omerhatice Sevgisemira 12 de kesinde olabiliyor tahminde canim Mesela oğlumda kesin net bak bacak arası burası oğlan dedi doğru idi Ama kizimda 12 de erkeğe benziyor dedi 17 de göremedim dedi 22 de kiz sanki dedi en son 3 hafta önce detaylida 26 da net kiz dedi😇
Gigy Sevgisemira ikili tarama için o zaman perinataloğum yapmıştı 12.haftada kız dedi ve 16 da doktoruM da onayladı ,doktorun deneyimi ve cihazla alakalı biraz ☺️
nilarya Sevgisemira 12+2 de erkek gibi ama tam olarak 16. Haftada soyleyım dedı beklıyoruz haftasınn gelmesini
Cemrece Sevgisemira Visne suyu ic doktora girmeden bes dk once falan pozisyonu uygun olursa ve doktor da tecrubesi yuksekse neden olmasin. Ben 12.hafta da ogrenmistim kizimi 😊
msa06 Sevgisemira erkekse daha erken belli olabilir diyolar. Ben 13 haftalıkken öğrendim erkekmiş. Ama tabi kesin değil 1 ay sonra kesinlesebilir diye ekliyorlar
Kayaes Sevgisemira gösterirse olur 🙈 kızlar biraz daha cinsiyet gösterme de inatçı kendisini saklayabiliyorlar biz 3 aylık iken göstermişti kızım 😍
metehaninannesiii Sevgisemira benim doktor tahminde bulunmuştu zaten bu haftalarda kesin olarak söylenen şey doktorlar doğru olarak kabul etmeyin diyor 16.haftadan sonra söylenenler doğrudur diyor