UralAybars0921 Kızlar 14+3 günlüğüz. Kanamam oldu şu an. Çok olup da yaşayan var mı? Şu an acile gidiyoruz. Dua edin nolur
Ekvatoral UralAybars0921 benim 12. Haftamda şakır şakır kanamam olmultu çok şükür 28. Haftaya geldik ilaçlarla istirahat ile. inşallah bebeğiniz sizinledir ssğlıcakla vaktinde kucağınıza alırsınız 🤲🌸
tugbatugba94 UralAybars0921 insAllah bise.yoktur progestan igne verirler.belki bana oyle.oldu igne vuruldum cnm
Fatocan47 UralAybars0921 benim 2′ci gebeliğim 14+5 günken az kanama vardi kalbi durmuş düşük yaptim şimdi 3′cu gebeliğim 12 haftada tekrar kanama vardi çok şükür bişey olmadi doğuma 9 gün kaldi kişi den kişiye değişiyor inşAllah bişey yoktur sağ salim kuçaginiza almayi nasip etsin rabbim
Senyil21 UralAybars0921 korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz 4-5 gün önce bende yaşadım reçel yaparken bacağımdan akışını hissettim hemen doktorumu aradık agrı var mı dedi yok dedik progestana tekrar başlattı coraspin kullanıyordum ben onuda kesti ertesi gün gittik bebek sağlıklıydı gayet ayrılma falan yoktu bir iki gün altımı sildiğimde kahverengi kahverengi geliyordu yattım dinlendim ilaçlarımı aksatmadım şuan kan gelmesi durdu Allah’a şükür bol bol su tüket yat dinlen çok geçmiş olsun
UralAybars0921 Ekvatoral sağol canım, şimdi eve geçebildim. Enfeksiyon varmış, bebek rahimin aşağısına gelmiş, aşağıyı tekmeliyor dedi. Kanama alanı bulamadı. Dinlen sakın kalkma dedi
UralAybars0921 tugbatugba94 iğne vermedi, progestanı üç kez kullan dedi. Enfeksiyondan ilaç verdi. Hayırlısı ya, kalp atışını duyduğumda bütün kanama falan aklımdan gitti :(
UralAybars0921 Fatocan47 inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına canım. Gittim kanama alanını bulamadı. Enfeksiyondan ve bebek rahim aşağısına kadar gelmiş ondan olabilir dedi. Eve geldim dinleneceğim bol bol
Ekvatoral UralAybars0921 Fitil olarak mı kullanacaksın ? Fitil olarak kullanacaksan ilacı koyduktan sonra yakşalık bir saat uzan. Koyabildiğin kdar ileri koy. Bir de ilacın bir kısmı geri geliyor onun için günlük ped kullanmanı tavsiye ederim. Eğer ağızdan alacaksan da sersemlik, bulantı halsizlik gibi belirtileri olabiliyor endişelenme.
UralAybars0921 Ekvatoral kanamam olduğu için fitil aşağıdan işe yaramaz, ağızdan al dedi. Sağlık ocağına iğne yazdıracağım. Pek ilgilenmedi zaten üzüldüm
Ekvatoral UralAybars0921 Kendi doktorunuz değilse bazen öyle olabiliyor. Ben şakır şakır kanamam oldu sonra tekrar oldu. Doktorum bana iğne vermedi. İkinci kanamada vermeyi düşündü sabaha azalmazsa yaptıralım dedi kanama azalınca gerek yok o zaman dedi. Bu kullandığınız doğal hormon. İğnedeki doğal değil o yüzden tereddüt ediyorum demişti. Tedavi sırasında başlanmıştı progestan o zamandan beri kesintisiz 6 aydır kullanıyorum
UralAybars0921 Ekvatoral kendi doktorum. İğnedeki doğal değil miymiş? Aaaa haberim yoktu. Bakalım ben de herhalde doğuma kadar kullanacağım progestanı
UralAybars0921 Senyil21 teşekkür ederim tatlım ben de öyle yapacağım. İnşallah geçer gider ya. Korkularım yersiz olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😌
Senyil21 UralAybars0921 amin kuzum sakın kendini sıkıntıya sokma daha çok etkileniyor bebişlerimiz bi kaç gün ye iç keyfine bak iyide geliyor insana biraz dinlenmek 🙂🙂
UralAybars0921 Senyil21 aynen en güzeli o dinlenip kafaya takmamak. Sağolun ya başından geçmiş biri daha çok anlıyor böyle durumda. İçimi doktor değil bu mesajlar rahatlattı 😇
tugba9293 proluton vurulun neden demedi acaba ? o da progestron iceriyor . Rabbim herkesin bebeginş sahlıkla kucagına almayı nasip etsin
UralAybars0921 tugba9293 işte bilsem bir keşke. Zaten ilgilenmedi. Araştırma hastanesinde de baktılar enfeksiyon, akıntı var diyip antibiyotik verdi. Bu kendi doktorum da kullanma diyor. Dinlemeyeceğim onu
tugba9293 UralAybars0921 siz bence başka hastane varsa onun aciline gidin kendi doktorunuza gidin. 7-14 haftaalrda benimde kanamam oldu 7 de 2 tanen progestron igne 14 den proluton igne vuruldm. tüp bebek oldugu için 3 güne bir progestron igne hala vuruluyorum 19+5 im . hatta o kadar igne vurulmaya gitmekten yoruldm diye eşim igne yapmayı ögrendi ignelerimi o yapıyor.
UralAybars0921 Esra1139 özele gidiyordum normalde erken saatte kanamam gelince eğitim araştırmaya gittim sonra da kendi doktoruma gittim