Baloglum20 Meltem2611 Evet bende öyle biliyorum öğretmenim bende iş basi diyince şaşırdım 😊 Umarım bubsistem hep böyle devam eder.İnsan gerçekten 6.aydan sonra çok ağırlaşıyor ilkinde çok zorlanmistim ben ayakta tüm gün bel ağrısı.Bubda rahatım oh dedim değişmezse 🤭
Tugbayilmaz-_-53 Meltem2611 hamileliğimi çok kolay geçiriyorum ama eşimden ayrılığa dayanamıyorum istifayı basmamak için derin mücadele veriyorum😃
mutlubirisi Bu idari izini 24 haftalıkken kullanmayıp 28 inci haftalarda kullanabilir miyiz acaba bilgisi olan var mı ?
Tugbayilmaz-_-53 mutlubirisi bana müdür bu iznin 24. Haftada zorunlu kullanımının gerektiğini söyledi
butterfly_ Tugbayilmaz-_-53 bende sormuştum insan kaynakları bana dilekçe yaz dedi ve 24 haftalık olduğuna dair belge vermen gerek dedi uygulama vs ile olacak iş değil doktor verecek bu belgeyi 24+o da kabul edilir
Tugbayilmaz-_-53 23+6 da gidicem doktora. Sorun çıkarırsa yok bebeğinin gelişimi geri falan ki hiç olmadı bugüne kadar. Herkes gibi çirkinleşip haftama kadar normal rapor alacağım 2 sene çalışma işini kapatacağım 😔
Baloglum20 Senaa-5454 çoğu vermiyor ilk gebeligimde 32.haftam Mart sonuna gelmişti korona yeni başlamıştı.Tehlikeli dedi vermedi.Simdide vermez çoğu ki doğru yapıyorlar aslında evden çalışıyorsan sıkıntı olmazsa normalde sıkıntı.Simdi daha kotu haldeyiz hiç vermezler.
Senaa-5454 Baloglum20 benim müdüründe öyle söyledi tapuda çalışıyorum çok yoğun hep insan banada vermeyecek galiba