Emine006 Göbek çizgisi göbeğimin aşağısından göbek deliğime kadar geliyor yukarıya çıkmıyor cinsiyetin kız olacağını yorumluyorlar sizde de oluştumu cinsiyetle alakası var mı daha sonra geçiyor mu bu çizgi ?
Emel38 Emine006 günaydın..göbek deliğinden aşağıya doğru iniyor.belirginlesti doğuma yaklaştıkça.Erkek bebeğim.
Esraoden Emine006 Benimde gögsüme kadar geliyo oğluşum olcak kız olanlar o kadar çıkmıyomuş diye duymuştum
Kimkibu Emine006 bende çizgi yok hic bisi yok🙄 olsaydı cıkardı şimdiye kadar sanıyorum erkenmi bilmiyorum ama 28+3 kızım olacak :)
Esekoldurengunes Benim de ilk etapta göbekteki o çizgi deliğe kadardı ama şu an neredeyse göğsüme kadar uzadı. Bilmiyorum bu çizginin cinsiyet ile ilgisi var mı da bizim bebiş erkek 😊
Emine006 Esekoldurengunes Ayy benimki henüz çıkmadı yukarıya ama bilmiyorum çizgi çıkacak mı üst tarafta hiçbir renk yok🥰
Goxun Emine006 hemde nasıl çıkıcak günler geçtikçe ne kadar kalınlaşıp siyahlaştığını çok belirgin bi şekilde farkediceksin🧚♀️
Emine006 Esraoden çizgi göğüse kadar geliyorsa erkek göbek deliğinde kalıyorsa kız diye yorumluyorlarmış
Kbra76 Benim bebeğimin cinsiyeti kız çizgide göbek dsliğimden başlayıp göğüsüme kadar geliyor bence cinsiyetle alakası yok 🙃
Melekmelekk Kbra76 Benim de kızım olucak. Göğüs altına kdar gelen çizgim var cinsiyetle alakası yok galiba
Emine006 Cinsiyetimizi öğrenemedim henüz 19 haftalık hamileyim 20 haftalıkken ne için muayene randevusu alıyorduk 🤔
casminnss Emine006 detaylı ultrason randevusu alınıyor genelde 20 den sonra. En ideali 22 diye okudum burda ne kadar doğrudur bilemem :)
Emine006 Kimkibu erken değil oluşsaydı ilk 3 ayda belli ediyormuş kendini sonra hafif görünebilir belli
Yazg16 Emine006 o çizgi hep vardı ama böyle kahve değildi dün fark ettim bende bu gün sorucam doktoruma
NAZ2333 Emine006 benimde genital bolgemin ustunde basladi gobek deligime kadar geldi simdi yukardan asagiya cizgi olusmaya basliyor bebegim erkek kizimda da ilk yukardan baslamisti cok net degldi ama bunda bildiğin cizilmis gibi
Yazg16 Emine006 korkulucak bir şey değilmiş her kadında olurmuş hamileyken belirginleşirmiş doğumdan sonra da kaybolurmuş 🥰