• Öneri
  • Süt arttırıcı tavsiyeler

Arkadaşlar 35+6 da ikiz bebek dünyaya getirdim 31 gün oldu küvezdeler çok büyük sıkıntıları yok ama yine de üzülüyoruz
sütüm ikisine de yetiyo ama bana göre süt az bazen çok az geliyo
önerileriniz nelerdir

Hümana stil tea düye çay var o baya artırıyormuş diye duydum

Doktor rezene karışık çay önerdi bi Marka hatırlamıyorum adını ama yarın siizn dediğinize de bakarım çok sağolun

Semakcy rezene kimyon çayı içiyorum bol helva yiyorum bide ıspanak ve kompostu içiyorum sürekli hep bu döngü hem gaz yapmasın diye hergün yiyorum

Semakcy geçmiş olsun umarım sağlıkla kavuşursunuz benimde 36.haftada erken doğum oldu oksijen desteği alması gerekiyomus Yenidoğan ünitesinde 3.gunumuz sizin ne için kalıyor bebekleriniz 31 gündür süt arttırmak içinde beyaz lahananin yapraklarindan çok az ısıtıp birer yaprak goguslerinize koyarsanız kanalları çok iyi açıyor birde lohusa şerbeti içmek artiriyormus özellikle yatarken içmek denemedim henüz ama uygulayanlar etkisini görmüşler

baskayaa

baskayaa size de cok geçmiş olsun solunum apnesi vardı tedavi oldular 15 gün sürdü o tedavi ilaç veriyolar sanırım
          suan bizimkiler de küvez içi oksijen alıyorlar
          genel durumları çok iyi
          Yoruluyorlarmıs nefes alırken
          bide kaşıkla süt verdiklerin de yutmayı bilmiyorlar mıs onu bilseler beni emzirmeye çağıracaklar
          bekliyoruz öylece
          allah sağlık sıhhat versin endişe etmeyin hiç belki sizin bebeğiniz o kadar bile kalmaz

Semakcy Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah sagsalim kavuşalim benim bebeğim de oksijen desteği veriliyor biraz da enfeksiyon çıkmış antibiyotige başlamışlar inşallah sağlıklı olsunda sabrederim ama beni emzirmek için hiç çağırmadilar

Rezene, anason kimyon aktardan alıp demliyordum içiyordum. Bol sıvı, dereotu, yeşil salata, hurma, kuru incir , bulgur pilavı(gaz yapabilir ama kimyon dökersin).

baskayaa yok ben de gitmiyorum suan sıkıntı bitince anne bebek alıştırması içi bir iki gün hastane de yatacağız
                bi an önce gelsin bebişlerimiz ins

marysmom ah o sıvı
                  normal de cok sıvı tüketirim de hamililelik de sürekli tuvsldfe gitmek den Çok soğudum
                  içmek istemiyorum zorluyorum kendimi 😅

Semakcy çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim şifa versin … sütün mucizesi anca su , tabi çay ve diğer gıdalar yardımcı oluyor ama suyun yerini hiç bir şey tutamaz❤️

Bestlak damla eczaneden temin edebilirsin canım o güzel süt yapıyor kuru börülce de güzel süt yapıyor haslayip salata gibi kaşıkla eskilerden öneriydi olumlu sonuçlar geldi 🤗 Rabbim bir an önce meleklerine kavuştursun aynı çatı altında olun inşallah hiç ayrılmayın 🧿😇

Bilimsel olarak süt arttırıcı olarak kanıtlanan tek şey suymuş 😊 böyle bir haber okumuştum 😊

baskayaa 36 erken zaman degıl diyorlar ama benımde dayanırsa 36 alacak yine küveze girerim dr 36 ve üstü artık normal diyor 😔 saglıkla gelsın bebegınız evınıze inşallah🤲

Semakcy bestlak süt artırıcı damla varmış canım. E bebekte de var trendyolda yorumları okudum ben çoğu kişi memnun kalmış bak istersen. Ben de almayı düşünüyorum