Arkadaşlar 35+6 da ikiz bebek dünyaya getirdim 31 gün oldu küvezdeler çok büyük sıkıntıları yok ama yine de üzülüyoruz
sütüm ikisine de yetiyo ama bana göre süt az bazen çok az geliyo
önerileriniz nelerdir
Süt arttırıcı tavsiyeler
Hümana stil tea düye çay var o baya artırıyormuş diye duydum
Doktor rezene karışık çay önerdi bi Marka hatırlamıyorum adını ama yarın siizn dediğinize de bakarım çok sağolun
Semakcy geçmiş olsun umarım sağlıkla kavuşursunuz benimde 36.haftada erken doğum oldu oksijen desteği alması gerekiyomus Yenidoğan ünitesinde 3.gunumuz sizin ne için kalıyor bebekleriniz 31 gündür süt arttırmak içinde beyaz lahananin yapraklarindan çok az ısıtıp birer yaprak goguslerinize koyarsanız kanalları çok iyi açıyor birde lohusa şerbeti içmek artiriyormus özellikle yatarken içmek denemedim henüz ama uygulayanlar etkisini görmüşler
baskayaa size de cok geçmiş olsun solunum apnesi vardı tedavi oldular 15 gün sürdü o tedavi ilaç veriyolar sanırım
suan bizimkiler de küvez içi oksijen alıyorlar
genel durumları çok iyi
Yoruluyorlarmıs nefes alırken
bide kaşıkla süt verdiklerin de yutmayı bilmiyorlar mıs onu bilseler beni emzirmeye çağıracaklar
bekliyoruz öylece
allah sağlık sıhhat versin endişe etmeyin hiç belki sizin bebeğiniz o kadar bile kalmaz
Semakcy canim bende en cok maltana işe yaramisyi digerleri fayda etmedi
Serifeisitmir onu da denerim çok sağol canım
Rezene, anason kimyon aktardan alıp demliyordum içiyordum. Bol sıvı, dereotu, yeşil salata, hurma, kuru incir , bulgur pilavı(gaz yapabilir ama kimyon dökersin).
Semakcy çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim şifa versin … sütün mucizesi anca su , tabi çay ve diğer gıdalar yardımcı oluyor ama suyun yerini hiç bir şey tutamaz❤️
Bestlak damla eczaneden temin edebilirsin canım o güzel süt yapıyor kuru börülce de güzel süt yapıyor haslayip salata gibi kaşıkla eskilerden öneriydi olumlu sonuçlar geldi 🤗 Rabbim bir an önce meleklerine kavuştursun aynı çatı altında olun inşallah hiç ayrılmayın 🧿😇
- Düzenlendi
Bilimsel olarak süt arttırıcı olarak kanıtlanan tek şey suymuş 😊 böyle bir haber okumuştum 😊