Mvi Zynpyusra güzel isim ama birazda yakıştırmak lazım sanırım benim içime sinmiyor çok klasik isimler hariç nedense bir ara bebeklerle iç içe çalıştım her isme aşinayım ondan sanırım. siz mi koyacaksınız ☺️
Yasoo96 Mvi tam olarak ayni seyi yasiyoruz. Hemsireyim bende. Cocuklarla calistim sonra yenidogan yogum bakima gectim. Konulan butun isimleri beynim otomatikman eliyor. Baskasinda duydugum bi isim icime bi turlu sinmiyor 😓😓
dd34_ Mvi nedemek canım hayırlısı olsun ismi inşallah adıyla yaşasın 🙏🏻❤️ Benimde kızım olsaydı ya Asel yada Masal koyucaktım 🤗
Shsg Mvi bende Miray istiyorum ya. Ama eşim başka bisey diyo kızım başka bişey bizde anlaşamıyoruz bakalım 😏
Mvi dd34_ Asel çok güzel ama çok popüler bir isim ondan vazgeçtim masal da öyle teşekkür ederim sizinde inşallah uzun sağlıklı ömürleri olsun 🙂
Esekoldurengunes Bu ara her yer Eliz oldu kaldı, bence Eliz koymayın. Ada veya Nil güzel. Meva falan bilmiyorum hoş değil. Biz kızımız olsa idi Gülce koyarız diyorduk ama oğlumuz olacak 😊
Mvi Tuu66laaaayyy55 alinde aklımdaydı Ali gibi oluyor diye eşim istemedi daha anlamlı bilindik olsun istiyorum ama
Esekoldurengunes Mvi Kız ismi çok aslında, biz kız olursa diye bir sürü isim bulmuştuk. Erkeğe isim koymak daha sınırlı, daha zor.