esma06 Bende hamileliğmde sulu yemeklerden soğudum sanki hep dısardan yemek istiyorum burger olsun pizza olsun 😋 Aslında cok dısardan biri değildim. İnş gecici bi durumdur
Mrymonek [silindi] Ayda 1 yada 2. Yapmaya usenirsem yani oda. Çünkü hamburgeri pizzayı ben evde kendim yapıyorum daha güzel oluyor hatta :) çiğköfte söylersek söylüyoruz yada çok usenirsem dediğim gibi nadir
nurdane3504 [silindi] ben dışarıdan çok nadir yerim sürekli evde yaparım yeriz hastaneye gittigimiz zaman dışarıda yeriz ayda bir yani diğer türlü de canım hiç çekmez istemez yani öyle 😀😬
SeymaK [silindi] pandemiden dolayı 1 senedir dışarıdan hiç bişey yemedim valla uzun süre dışarda durcaksam da hep evden bişeyler aldım yanıma
Esraesra1 Pizza lahmacun tarzi seyleri evde yapmaya calisiyorum. Mümkün oldugunca cook mecburi kalmadan disaridan yememeye calisiyorum
[silindi] Hafise her zaman haftada 2 olmuyor bazen ama hafta 1 kesin😅 ya evde yapılan herşeyden tiksiniyorum yiyesim gelmiyor
Hafise [silindi] niye kız ben yersem evde yapıyom bazen pizza bazlama vs güzel oluyo ama ince hamurla tabi 😁😁
Denizcyc [silindi] zaten böyle bir grup var insana kendini kötü hissettiriyor 😂 yok peynirimi kendim yapıyorum yok ekmeğini yapıyorum. Ben dr Kağan kocatepeyi ve kendi doktorumu dinliyorum sadece gerisi artık umrumda değil.
[silindi] Hafise koku hassasiyetim geçse hepsini yapıcam ama burnuma yaptığım şeyin kokusu gelince ağzıma süremiyorum acaba ne zaman geçer 8+5 oldum 😅 size maşallah ama 🧿
Hafise [silindi] gecer gecer 15. Haftalarda falan rahatlarsın 😁 gurbette ögrendik herşeyi yapmayı valla 😁
Denizzz88 [silindi] ben ayda bir dışardan yemişimdir oda pide,kebap falan yani öyle burger king tarzı normalde de tüketmiyorum zaten hele hamileyken hiç yememeye dikkat ettim
Mlk84 Güvenilir bilindik yerlerden olduğu sürece ben sorun etmiyorum. 37. Haftadayım Çalışıyorum ve eve döndüğümde her zaman birşeyler hazırlamak mümkün olmuyor ya da ev ahalisinin beğenileri birbirini tutmuyor haftada 2 3 kez dışarıdan sipariş veriyoruz.