[silindi] Kızlar ben haftada 2 kere temiz güvendiğim yerlerden fast food veya diğer yemekleri yiyorum sizler nasılsınız
Prenseslerannesi34 [silindi] bende arada yiyorum ben kebaba dayanamıyorum cnm ya tam bir kebapciyim lahmacun döner Urfa dürümler vs ler 🙈 en çok bunları seviyorum fast food a göre daha iyi bence bunlar hem 25 haftaligim sadece bir kez hamburger yedim bir daha yer miyim bilmem hiç aramiyorum pizza falan evde yapılır zaten ama kebap kırmızı cizgim 😁😁
Hafise [silindi] ayda yılda bir yiyoruz genel olarak ayda bir falan oluyor ama sizin haftada iki fazla sanki 😁😑
NAZ2333 [silindi] yanlarindan bile gecerken hala midem bulaniyor ve ben burdan nasil yemek yemişim diyip kendime kiziyorm😁
BeyazHanim Bende pizza söylemeyi çok severim 15 günde bir. Bekarken surekli fast food söylerdim eve ama evlenince düzenli yemeye geçtim artık 15 20 günde bir söylüyorum :)
[silindi] Hafise her zaman haftada 2 olmuyor bazen ama hafta 1 kesin😅 ya evde yapılan herşeyden tiksiniyorum yiyesim gelmiyor
Mzgnormann [silindi] ben haftada 2-3 pizza istiyorum pasaport pizzadan😂 evimin karşısında balkona çıkmıyorum oRayı görmemek için ama görüncede canım çekiyor ☹️
Medilifegun [silindi] haftada 4 5 yiyorum ben kendimi bildim bileli hep dışarıdan yiyorum simdi biraz tutmaya çalışıyorum ama ancak bu kadar oluyor
Denizcyc Haftada bir yiyorum en az. Bazen daha fazla. Eşimin nöbette olduğu günler evde yemek yapmıyorum. Ayda 3-4 nöbeti oluyo. Bazen yemek yapmak istemiyorum o zaman dışarıdan söylüyoruz. Ben o kadar takılmıyorum bu duruma.
Cicekkiz1 [silindi] valla Bi ara çok fena alışkanlık olmuştu bende 🤣🤣 2 günde Bi veya bazen haftada hergün söylüyordum 🤣🤣 şimdi bitti o alışkanlığım 😀