Hakikitosunpasa Hissetmeye başladınız mı kızlar🤰🏼Ben 16 haftalıkken başladım suan 18 haftadayız artık tekmeleri daha sık olmaya başladı bide karnımda geziyor nereye giderse orası şişiyor çok güzel bişey ya😍
Betaydogdu Hakikitosunpasa bende 16.haftadayım karnımda gezıyor gibi hissedıyorum ilk hamıleliğim ama erkenden hissettm tekme yi nasıl anlıyoruz yaa 😅
Kaderimm Hakikitosunpasa Sağlıkla gelsin bizde 25.ci haftadayiz Türkiye maçını izliyoruz eşimle sanarsin karnimda oynuyorlar küçük kızım maç bitene kadar tepindi durdu 🥰😂
Nazli34 Hakikitosunpasa bende 20+2deyim karnımın bi köşesi çok kasılıyo sertlik oluyo orda olduğunu anlıyorum. Bağırsak hareketlerinide tekme zannediyor olabilir misiniz acaba? Ben net bu çocuğun hareketidir diyemiyorum çnkü
EsmamM18 Hakikitosunpasa 16. Haftadan beri hissediyorum. 25 haftalık olduk 2. Gebeliğim o kadar güzel bie his ki doğumdan sonra en çok pıtır pıtır hareketlerini özlicem 🥰
Lulemom 19+1 deyim bırak tekmeyi en ufak bişi bile hissetmiyorum 😄 hamile miyim bazen şüphe duyuyorum gerçekten.
Pirincveannesi Lulemom benimkide öyle ama bazen sık hissediyorum eşim evde olmayınca karnımı yırtıyo ama eşim evde olduğunda okadar uslu ki şimdidrn babacı oldu bizimkisi eşimde kulağını karnıma koyuyo minik minik hissediyo eşim ama bende onları hissetmiyorum 🤭
Purpura26 Lulemom Tam olarak evet bebeğin hareketleri bunlar diye emin olmam 21. Haftaydı 😃 bu kadar erken fark edenlere şaşırıyorum ama 2. Gebeliklerde daha erken hissediyorlarmış
Hakikitosunpasa Betaydogdu içerden bişey pıt edip kaçıyor bak eğer gazsa karnın pıtpıtpıt ediyor gezer gibi ama bebekse pıt edip gidiyor ilk başlarda burdan anlarsın
EmelAkman Nazli34 ben daha 14 haftalığım ve arada hissediyordum ama inanmıyordu kmse bugün doktorum zayıf olduğum için hafif hafif hissettiğimin doğru olduğunu söyledi hatta 16. Haftada net bi şekilde hissedebilceğimi söyledi yani imkansız değil
Linasalamandre Nazli34 bağırsak hareketi olsa gebelikten önce de hissedilirdi benzer pıt pıt hamleler. İnsan kendi vücudunu bilir o farklılıklar bebek hareketleri.
Hakikitosunpasa EmelAkman iç karına ve bebeğe bağlı ha birde gebelik sayısı arttıkça karın daha erken büyür ve daha erken hissedersin çünkü vücut gebeliği tatmış kaslar gevşemiş oluyor
Melikeelanur Hakikitosunpasa aynı benim de öyle canım 16 da hissettim 18olduk genelde aşağı da ama vajina üstünde hemen seninki nerde
Hakikitosunpasa Melikeelanur benimki sabit durmuyor genelde sağıma geliyor en fazla göbek hizama çıkıyor geri iniyor sanırım daha yukarlarda duramıyolar suan bile tekmeleri sağa vuruyo
Morvy Hakikitosunpasa ben 17+6 haftalığım bende 4 gündür bişyler hissediyorum göbek deliğimin biraz altında hissediyorum bazen sağ bazen sol tarafta tam ayırt edemiyorum ne olduğunu ama bu şekilde yeni yeni hissediyorum inşallah yavrumdur🌸☺️
Hakikitosunpasa Morvy ben en çok dümdüz uzanırken ve tokken hissediyorum sağıma filan dönünce anlaşılmıyor. Cok hafif tekme atıp gidiyorsa bebektir ard arda oluyorsa gazdır suan ard arda tekme atıcak kadar güçlü olmuyormuş hareketleri
Melikeelanur Hakikitosunpasa evet sağda solda ama ne zaman yukarı çıkar acaba Tekmeler hep aşağıda böyle .
Hakikitosunpasa Melikeelanur Canım benim önceki gebelikte kızım hep asagıdaydı yukarı gelme imkanı varken bile vajina üstünde durur oraya tekme atardı hiç öyle mideme göğüs kafesime tekme atsın sıkıştırsın görmedim alta tekme ata ata 7 aylık dogdu sıpa
Melikeelanur Hakikitosunpasa tabi öyle ama netleşiyor artık yokken daha çok sağa sola yatınca en çok da ayaklarımı uzatıp oturunca çok oluyo ❤️
Morvy Hakikitosunpasa öyle pıt pıt atmıyor bir kac hafta önce kasıklarımda pıt pıt atıyordu bende heralde damar atıyor diyordum şimdi karnımda tokken ara ara oluyor tek tük dalgalanma gibi birşey hissediyorum bu arada ilk hamileliğim henüz kiloda almadım
Melikeelanur Hakikitosunpasa benim ilk kızımda da sol daydi hep çok hareketliydi bizimde 37 de doğdu ama bunun da cinsiyetimiz kız ama genelde sağ da sola da gidiyo ama kız sol da olur derler ya ilk de de hep solda olurdu hiç sağ da hissetmemiştim insanın kafası karisiyo 😊 cinsiyeti gidince bida sorucam