Kızlar normalde kayseride yasıyorm ama ankaraya gelmistim rutin kontrole gidemedim için burda doktora gittim burdaki doktor bebek ters dönmemis daha 37 ye kadar dönmezse zorunlu sezeryan olursunuz dedi 34 haftalık olup bebegi doğum pozisyonuna geçmeyen varmı

Tugce38 34+4 olduk henüz dönmedi döneceğini de sanmıyorum sezaryen olacak gibi 🤦‍♀️🧡

Tugce38 38 hafta olduk şuan ctesi kontrole gittigimde bebek hala donmemis ters ve sezeryan olucam mecbur sağlıklı olsunlarda gerisi onemli değil 🙏

Tugce38 hayır dönmezse 37de alınmıyor 38 dolunca alıyor 39a kadar bekletecek benim doktorum bi sıkıntı olmazsa ama belli de olmaz tamamen bebeğin keyfine bağlı dönüp dönmemesi, benim bebeğim 22. Haftadan bu güne aynı pozisyonda asla değişmedi ve gayette rahat olduğunu düşünüyorum ki dönmüyor 🤦‍♀️🧡

Tugce38 yanlış 38 dolmadan sezaryen yapamaz aksi bir durum olmadığı sürece kafasına göre nasıl alır zaten en son ciğer gelişimi tamamlanıyor ve ne kadar kalırsa kâr

Tugce38 doktoruma kuzenim için sormuştum bu soruyu. Sorduğum gün 37 haftalık bir gebesinin bebeğinin döndüğünü söylemişti. 37 ye kadar ters duran bebek 37 de normal doğum pozisyonu almış yani. Hiç kasmayın kendinizi oluruna bırakın. Her an her şey olabilir😊

Tugce38 38+4 um 5 nisan dogum hic donmedi bekledik ama artik mecburen gun verdi.donmeyen bebekler cok zor beni mahvediyor kasilinca ust tarafim cok agriyor.sanki hic dogum gelmemis gibi karnim cok dik asagi inme.diye bise asla olmadi