Sibbeell Ben de 2.transfer öncesi bunu doktorumdan istesem yapar mı acaba ki 😪 çizik attırmak tutunmayı kolaylaştırıyor diyorlar sizceee kızlar ?
mucizem15 Sibbeell bende 2. Denememde rahime çizik atılmasını istedim çok şükür tuttu Rabbim nasip etsin inşallahhh 🤲🤲
Denizyildizii Sibbeell şimdi baktımda benim dediğim embriyo traşlamamış oda gebelik şansını arttırıyor çünkü. Rahime çizik duymamıştım. Ben hiç bişey yaptırmadım tuttu çok şükür. Yinede bi doktoruna sor istersen
Mormenekse Sibbeell benim ilk transfer oldu tutmadı 2. Ye çizik atıldı bir sonraki adette transfer oldum cok şükr tuttu😍 hastane ve doktor cok önemli tabiki
Sibbeell mucizem15 amin canım inşallah yani talep etsem geri çevirmez herhalde onun için ek ücrette isteyecek kafamda bir sürü soru 🙁
mucizem15 Sibbeell yok geri çevirmezler heralde 2. Deneme olduğu için. Evet malesef ek ücret alıyolar 😣
Senaesmer Sibbeell bilmiyirum doktorum normal dedi adet dondum normalde suan adetim gecikti test yapmadim kahve rengi lekelenmelerim oluyor hala bakalim ne zaman normale donucek bizim gibi olan varsa bilgilendirsin lutfen