supermommm Arkadaşlarım beni aydınlatın ya lütfen valla aklım allak bullak ben evde testte gördüm gebelik silik Bi şekilde yumurtlama yı adetimde 38 gün sonra gördüm ve üzerine 14 gün geçti bugün kan testi verdim yarın alacam sonucu evde yaptığım teste göre inşallah vardır https://imgyukle.com/i/OQbxzy
aysenunur supermommm tebrikler hamilesiniz😇benimki daha da silik çıkmıştı kendim zor görmüştüm şimdi 3 aylık hamileyim
Nefesveannesi1 supermommm benim de böyle çıkmıştı ama reglime 4 gün kala belki geç döllenme olmuştur canım inş pozitiftir:)
supermommm [silindi] adetim düzensiz düşük yaptım Aralık ayında iyice düzeni bozuldu ama yumurtlama takibi yaptım 16 martta yumurtlama gördüm
[silindi] Eğer ki çok süre geçtiyse çizgi çok silik daha koyu olması gerekirdi ama adetinizi 3 4 gün geçtiyse maksimum normal diye biliyorum
supermommm Sorum da gebelik varsa bile doktor hani en son adetin ilk gününden hesaplıyor ya ona göre 8 haftalık Hamile oluyorum 7 şubat adet tarihim ama ben yumurtlama yı 16 martta gördüm o yüzden şuan varsa bile 4 hafta anca doktora nasıl Bi açıklama yapacam akıl karışıyor son adet tarihine göre betayı az buluyor öncede aynısı başıma geldi adetim düzensiz oldugu için kafa karışıklığı oluyor akıl verin başına gelen var mı umarım anlatabilmişim dir
Minnosunannesiii supermommm zaten doktor geç döllenme olduğunu anlar ve adet tarihini değiştirir benim 25 temmuz Du ama geç döllenme diye sisteme 10 ağost. Olarak kaydetti
Asli770 supermommm o hic sorun degil doktor keseye bakip kac haftalik oldugunu soyliyip tarihi duzeltiyor canim😍🥰
[silindi] Canım doktor yumurtlama takibine göre değil son adet tarihine göre bebeği hesaplıyor. Eğer ki zaten daha küçükse orda gördüğünden genelde geç döllenme oluyor sen yumurtlama günü olarak düşünme son adet tarihini baz al
[silindi] O zaman gebelik vardır canım inşallah 🙏 yaptığın testin markası da çok önemli ben 2 gün geçtiğinde yaptım testi ama adetin geciktiği gün yapılan bi test markası vardı onun ile yorım baya netti çizgi https://imgyukle.com/i/OQ4mbh
supermommm [silindi] çok haklısın canım normal 5tl Lik testte de aynı silik çıktı erken gebelik diye verdi eczane bana 10 TL ye o kadar ucuz diye bilmiyordum acık ası internetten markasına baktım çıkmadı bile pek güvenmedim ama başka testte gördüğüm için silik yaptım genede
supermommm [silindi] ayyy inşallah canım ya sabahı nasıl ederim bilmiyorum Bi kaybım olduğu için bu benim için bambaşka Bi duygu
Melikeka supermommm bende de oyle oldu 1 gün geciktim dayanamadım test yaptım silik cikti 3 gun kan testi verdim kanda cikti 😊😊😊