Babyyyymother Feyzadmrl canim kişiye göre bünyeye göre değişiyor sanirim 1 kilo aldım ama 1 aydir yaklaşık istahim cok açıldı
Dilangunes Babyyyymother Evet heralde öyle kilo alıyoruz ama bebeğin alması önemli hamur işi yemekler sadece bizi şişiriyor minnoşları değil 😊
Dilek0809 Feyzadmrl ben de 18e kadar hiç almamıştım bir ayda 4 kilo aldım yatıyorum sürekli çünkü toplamda en ideali 12 kilo ona göre kendiniz karar verin bence bana bir anda almak çok geldi ama bu haftalar için 4-5 kilo normal
Dilangunes Dilek0809 Hamur işi çok yiyiyorum ne yazıkki sağlıklı şeyler yemem gerekiyor kendimi durdurmam gerekiyor yoksa 20 kilo alırım ben böyle 😬
Dilangunes nntok Benimde arada kasık ağrım oluyor ama şiddetli ve sürekli ağırıyorsa durmadan bir doktora git ne olur ne olmaz Allahım korusun ❤️
Dilangunes Babyyyymother Ayy çok şükür ki hamile olduğumu öğrendiğim günden beri 0 bulantım oldu hiiiççç 😊 sadece şuan gaz var karnım taaaaş 😬 ve bacak krampları…
Babyyyymother Dilangunes o zaman cok şanslısın 😊 gaz bende de bu aralar başladı ve o yüzden sanırım karnimda sert oluyor
Dilangunes Nhlnrs Hiç konuşmayı denemedim deneyeceğim sağol kuzum 😊 karnıma hava pompalamışlar gibi ne nefes alabiliyorum ne yürüyebiliyorum nede konuşabiliyorum arkadaş ya 😬
Nhlnrs Dilangunes karnını yavaş yavaş ov ve bacaklarını bisiklet çevirir gibi hareket ettir mümkünse yürüyüş yap bana faydası dokunanlar bunlar oldu canim😊
Dilangunes Babyyyymother Evet gazdan dolayı karnım aşırı sert çok rahatsız ediyor taşıyamıyorum artık😬
Yldzz97 Dilangunes Ben 52 kiloyla hamile kaldım şuan 59 um zayiftim hamile kalmadan farkedilmiyor aldığım kilolar ama ben rahatsız oluyorum vicdan azabı çekiyorum okadar çok yedikten sonra 😔 sağlıklı besleniyorum aslında ama arada kaçamaklar oluyor
Dilangunes Yldzz97 Ye canım zaten zayıfmışsın birşey olmaz ben bu kiloyla kendimi durduramıyorum sen hiç durdurma 😂
Dilangunes Sfnur Hareket edince şoka giriyorum donup kalıyorum karnımı açamıyorum inme geliyor bana😂 zaten çok kısa sürüyor o keyifli anı kaçırmak istemiyorum haraketsiz durup gülüyorum ahhahahah
Dilangunes Dilek0809 Benimde öyle sabah kahvaltısından sonra hele ki yemekten sonra bildiğin taaaş kendimi anca yatağa atabiliyorum şimdiden böyleyiz 😬
Babyyyymother Dilangunes evet cok abartmamak lazim aslinda ben ekmekten vazgeçemiyorum mesela cok ekmek yiyorum 🙈
Dilangunes Nhlnrs Yürüyüş yapmaya çalışıyorum direk bacaklara kramp giriyor ve aşırı yoruluyorum anında😬 kilo yüzünden hepp 😑