Dilangunes 22+5 olduk oğlumla bu sıralar çok fazla gazım var karnım taş gibi çok rahatsız ediyor ne yesem gaz yapıyor 😑 hareketlerle ilgilide çok sorunumuz var, delirtiyor beni artık 😂 sizlerde durumlar nasıl hanımlar?
Yldzz97 Dilangunes Bende 22+5 teyim karnım çok fazla sertleşiyor bu ara bacaklarıma da kramp giriyor 😥 gaz sorunu hep vardı hiç gitmedi bide yemek konusunda kendimi durduramıyorum çok fazla yiyorum çikolataya aşırı düşkünlük başladı karmakarışığım anlayacağın 😥
Nhlnrs Dilangunes 22+3 olduk çok yorgun olunca bende de bacaklarda gece kramp oldu 2 kere hep ayaklarımı uzatıp dinlenmeye çalışıyorum bazen öyle hareket ediyor ki yeter artık dur diyorum 😂😂
Dilek0809 Dilangunes 22+1 özellikle akşam yemeğinden sonra karnım taş kesiliyor göbek deliğim bile gerilmeye başladı bir de sol alt göğsümün altı fena batıyor onun dışında hareketleri de çok çok aşağıda hissediyorum inşallah sıkıntısız sorunsuz son haftaları görürüz her şeyde bi panik halindeyim🥺
Sfnur Dilangunes ayy bende 22+3 deyim karnım nasıl sisyor geriliyor yirliyor sanki içerden birisi çok yorulunca kalcam dan kramp giriyor çok zorluyor bu hafta 😟 bu şişlik gerginlik gecmicek sanki artık büyüdükçe böyle devam edecek gibi
Dilangunes Yldzz97 Bende aynen öyleyim vallahi 2 senelik evliyim 60 kiloydum evlendiğimde 80 kilo oldum 😞 80 kiloyla hamile kaldım 85 oldum şuan ve aşırı iştahım zaten vardı şuan dahada çok açıldı yedikçe patlayacak gibi oluyorum😂 bu arada bacak krampları beni de mahvediyor. yaş 19
Dilek0809 Yldzz97 benim de aşırı sertleşiyor ya burda da sertleşme iyi değil falan yazmışlar hep canım sıkılıyor ama bebek büyüdüğü için normaldir herhalde diyorum
Yldzz97 Dilangunes Ben 52 kiloyla hamile kaldım şuan 59 um zayiftim hamile kalmadan farkedilmiyor aldığım kilolar ama ben rahatsız oluyorum vicdan azabı çekiyorum okadar çok yedikten sonra 😔 sağlıklı besleniyorum aslında ama arada kaçamaklar oluyor
Dilangunes Nhlnrs Ay ne güzel benimki canı isteyince hareket ediyor canı istemeyince 5 gün sadece pıt diye atıyor çok hafif ne yaptığı belli değil genelde etmiyor yani buda beni delirtti😞 bacak krampları hem uyurken hemde ayakta durunca çok kötü geliyor gazda nefes aldırmıyor sağolsun…
Feyzadmrl Bende 22+2 yim hareketler asiri artmaya basladi ve bende yogun akinti karin bel agrisi olusmaya basladi en onemliside bu haftaya kadar cok bisi yiyemiyirdum su an asiri yiyorum ozellikle tatli seyleri insallah cok fazla kilo almam ama bu gidisle sonumdan korkuyorum😊
Dilangunes Feyzadmrl Evet benimde aşırı derecede iştahım açıldı özellikle çikolata tatlı ooooofff 😬 hareketleri çok düzensiz bir gün bir tekme atıyor zıplıyorum sonra 3 gün oynamıyor ve piskolojimi bozdu artık 😑
Dilangunes Dilek0809 Bende öyle sijofren gibiyim 😬 benim her yemekten sonra karnım taş gibi oluyor sadece sabah yumuşak. Göbek deliğim normalde çıkıntılı değildi içi boştu şimdi dışarıya çıkmış😳
Nhlnrs Dilangunes hareket etmeyince konuşuyorum ben o zaman canlanıyor bence bunu bir deneyin😀 gaz sancısı kendimi bildim bileli bende de var acısını iyi bilirim gerçekten insanı her yerde rezil eden bir şey
Dilangunes Dilek0809 Nasıl iyi değildir kız benimde hep sertleşiyor korkutma 😑 yemek yiyince çok sertleşiyor bide gaz olunca ama sabah uyandığımda yumuşak
Feyzadmrl Bu haftaya kadar kac kilo aldiniz arkadaslar ben hamile kaldigimdan beri 5 kilo aldim normal mi fazla mi bilemiyorum
Babyyyymother Feyzadmrl canim kişiye göre bünyeye göre değişiyor sanirim 1 kilo aldım ama 1 aydir yaklaşık istahim cok açıldı
Dilek0809 Feyzadmrl ben de 18e kadar hiç almamıştım bir ayda 4 kilo aldım yatıyorum sürekli çünkü toplamda en ideali 12 kilo ona göre kendiniz karar verin bence bana bir anda almak çok geldi ama bu haftalar için 4-5 kilo normal
Filizkoc Feyzadmrl Ay cnm ben 69 la hamile kaldm sonra mide bulantilarindan 64 düştüm şuan geçen hafta kontrole gittim 67 kiloyum şuan iyi gidiyorum bakalm çok şükür
Dilangunes nntok Benimde arada kasık ağrım oluyor ama şiddetli ve sürekli ağırıyorsa durmadan bir doktora git ne olur ne olmaz Allahım korusun ❤️
Babyyyymother Dilangunes 22+3 um bende ayni sorunlara ek hala ara sıra devam eden bulantilar ve birde mide yanmam var 😕
Dilangunes Babyyyymother Ayy çok şükür ki hamile olduğumu öğrendiğim günden beri 0 bulantım oldu hiiiççç 😊 sadece şuan gaz var karnım taaaaş 😬 ve bacak krampları…
Dilangunes Nhlnrs Hiç konuşmayı denemedim deneyeceğim sağol kuzum 😊 karnıma hava pompalamışlar gibi ne nefes alabiliyorum ne yürüyebiliyorum nede konuşabiliyorum arkadaş ya 😬
Dilek0809 Dilangunes burda sertleşme iyi değil diye okudum hep ama sabahları ve uzanınca benim de yumuşak ama akşam yemeğinden sonra allahım taş taş bildiğin
Dilangunes Sfnur Hareket edince şoka giriyorum donup kalıyorum karnımı açamıyorum inme geliyor bana😂 zaten çok kısa sürüyor o keyifli anı kaçırmak istemiyorum haraketsiz durup gülüyorum ahhahahah
Dilangunes Dilek0809 Benimde öyle sabah kahvaltısından sonra hele ki yemekten sonra bildiğin taaaş kendimi anca yatağa atabiliyorum şimdiden böyleyiz 😬