Rabiakru İnternette sırt üstü ve yüzüstü yatmayın tehlikeli diyor ama ben asla sağa sola yatamıyorum hep sırtüstü ya da yüzüstü yatıyorum bugün 15+1 olduk
Ciciannem27 Rabiakru ben hamileliğimi öğrendiğimden beri yüz üstü yatmayı bıraktım bugün de 20. Haftaya girdim 1 haftadır fln sırt üstü de yatmıyorum ilk sağ tarafıma uyuduğumda sağ bacağım çok acıyordu ezilmişti sanki etlerim, ama yawaş yawaş alıştım şükür
Ozlem23 Rabiakru 34 e kadar istediğin şekilde yatabilirsin ama yinede yavaş yavaş alışmaya calis yan yatmaya çünkü bı sure sonra sırt üstüde yuz üstüde yatamayacaksin
Rabiakru Ciciannem27 siz karnınızdan rahatsız olduğunuz için mi sağa sola yattınız yoksa kendinizi zorlayarak mı benim hafif karnım çıktı sırtüstü yatıyroum ama diğeri zorluyor
Rabiakru Ciciannem27 ay evet bende zorlayınca soluma yatıyorum kolum kopmuş gibi ağrıyor aynı neyse deniycez
2626262782ayse Rabiakru 16. Haftaya kadar bişey olmaz ama sonrası kesinlikle riskli kordon dolanır sırtüstü de kalbine giden kan tıkanıyor doktorum dedi soluna yat ya da ayak arası yastık AŞ
Rabiakru 2626262782ayse ya ciddi misiniz hiç soramadım daha doktoruma tehlikeli derken anne adayı nefes almakta zorlanır falan sanıyordum
Ozlem23 Ciciannem27 bana doktorum öyle dedi yani zaten yüz üstü yatamiyorum karnından dolayı ama sırt üstü içinde 34 ten sonra en fazla 5 dk yatabilirsin dedi
Ozlem23 Rabiakru 😄 benim bı yereen sonra yüz üstü yatınca karnım aciyodu sırt üstüde damarları engellediği için zararlı kalbe kan gitmesini engelliyomus
Rabiakru Ozlem23 evet bende bu haftaya kadar yüzüstü yatıyodum ama şimdi sanki bişey olcakmış diye korkumdan yatamıyorum sırtüstüde vicdan azabı çekiyorum ama uykuya dalmak için mecburum 😂
Susam1 Rabiakru daha çok erken senin bu uyku yatışını sorun etmek için canım 25ten sonra dikkat etsen iyi olur diyor doktorlar internette açıklamaları var doktorların