Pyraz1992 Bibebisgordumsanki ateş güzel isim bı ara bizde düşünmüştük koyabilirsiniz esinizde isindiysa bu isme sknti yok
Serpil-3 Bibebisgordumsanki aslında haklısın isim ararken okumuştum Ateş,rüzgar poyraz gibi isimlerin özelliklerini taşıdığı ve asabi sert sinirli olduğunu bu nedenle yercih edilmemesi gerektiğini yazıyordu
Bibebisgordumsanki Serpil-3 evet buna inanıyorum da ya acaba daha ılımlı bir isimle birlikte kullanip yumusatabilir miyim etkisini
Bibebisgordumsanki Selinbati kıza pek uygun olmaz 😅 oglumuz olacak inşallah iki isimle olabilir gibi geliyor bana da
Gkcyksl Gkc123 aynı şeyi bende çok istiyordum ilk oglum oldu koyamadik ve simdi yine oğlum olacak… benimde soyadın Gökçe idi nasip 😊
Bibebisgordumsanki ElifLaren 😅😅 ya soyisimden koyacak birinin olması da güzel 😅 ateş ateş te iyiymis güldürdü ama bence bi ateş yeter ya ben birinde bile cocuk etkilenir mi diyorum 😅
Bibebisgordumsanki Semashbl Ay bu benimde aklimi karıştırıyor ama iki isimle de neden olmasin fikrinden geçmiyorum
Bibebisgordumsanki lifeofmybaby Beni de düşündürüyor ama ikinci isim olarak koymakta cok cazip geliyor çünkü soyadimi cok seviyodum 😅 teşekkür ederim
Atesbeyinannesi Bibebisgordumsanki Benim soyadım ateş değildi canım ama oğlum olacak adını Ateş koyacağız inşallah 🥰
Bibebisgordumsanki Atesbeyinannesi ateş beyin annesi güzel isim ya 😊 iste boyle gorunce benimde koyasim geliyor
Pembedilek30 Bibebisgordumsanki benim oğlumun adı bekarlık soyadım :)) herkes duydugunda hem şaşırıp hem cok beğeniyor…Benimde eşimin kararıydı…ATALAY ismi🧿
Bibebisgordumsanki Pembedilek30 esinizin ailesi nasil tepki verdi peki merak ettim. Bizimkiler cok begenmedi sanki ya
Margaret Bibebisgordumsanki Soyadımi oğlum olursa ad olarak koymam :) Ateş koyulabilir modern. Ama ben koymazdik yine Modern ama itici geliyor ruhuma