Gkc123 Bibebisgordumsanki ben evlenirken soyadımı kızıma koymak istediğimi söyledim karışıklık olmaması için de soyadımı almadım. Çok hoşuma gidiyor bebeğim kız olursa benim soyismim onun ismi 😍soyadım da Gökçe bu arada 🥰
Bibebisgordumsanki Gkc123 aaa gökçe çok hoş ama kız olsaydı listemde olan bi isimdi 😅 hem eski hem modern adıyla yaşasın inşallah
Gkcyksl Gkc123 aynı şeyi bende çok istiyordum ilk oglum oldu koyamadik ve simdi yine oğlum olacak… benimde soyadın Gökçe idi nasip 😊
T_M Bibebisgordumsanki biz koymayı çok istedik ama resmi kurumlarda anne kızlık soyadı soruluyor diye vazgeçtik çocugun gizli birşeyi kalmıyor
Bibebisgordumsanki T_M o açıdan hiç düşünmedim açıkçası ama onlarin zamanina teknolojisi uçar gider sormazlar bence ya 😅
p1nar Bibebisgordumsanki aslinda anlami kotu değilde iste dini açıdan kafaniza takiyorsaniz o da inanc meselesi tabi bilemedim şimdi. İkinci isim diyorsunuz aslinda koyuladabilir mi ben olsam koyardim sanırım😂
Bibebisgordumsanki p1nar ya isim olarakta çok karakteristik geliyo aslında. Ama anlamlari insani etkiliyo gibi geliyo cok zor bi cocuk olur diye korkuyorum 😅
Gkc123 Bibebisgordumsanki evet eşimin fikriydi hatta ondan duymak daha güzel bakalım kız olursa koyacağız inşallah 😍
Merinosunannesii Bibebisgordumsanki yani isme göre değişir benim kuzenimde kızlık soyadını koydu cokta güzel oldu soyadı yavuz Du yavuz alp oldu ismi ama ateş isminden pek emin değilim yani isim gğzelama anlamı düşündürüyo insanı
badeilemerve Bibebisgordumsanki benim arkadaşım koydu soyadı karacaydi kızına koydu bence güzel oldu eğer soyisim güzelse hem.ne güzel olur
Bibebisgordumsanki Selinbati kıza pek uygun olmaz 😅 oglumuz olacak inşallah iki isimle olabilir gibi geliyor bana da
Esekoldurengunes Ben de çift soyisim kullanıyorum ama benim kızlık soyadım isim olarak kullanılmaya pek müsait değil. İsim olarak kullanılabilecek bir şey olsa belki düşünebilirdim 😄
ElifLaren Bibebisgordumsanki ay çok güldüm bende hem kendi soyismimi hemde eşiminkini yazdırdım yani 2 soyisimde yasal olarak kullanıyorum güldüğüm konu şu ki eşimin soy ismi ateş ve oğlumuz olursa ateş koymak istiyo yani ateş ateş😬😬 benziyoruz diye güldüm bence koymalısın
Bibebisgordumsanki ElifLaren 😅😅 ya soyisimden koyacak birinin olması da güzel 😅 ateş ateş te iyiymis güldürdü ama bence bi ateş yeter ya ben birinde bile cocuk etkilenir mi diyorum 😅
Semashbl Bibebisgordumsanki neden olmasın ama evet ateş çok olumlu bir isim değil koymasaniz daha iyi olur naçizane fikrim 🙂
Bibebisgordumsanki Semashbl Ay bu benimde aklimi karıştırıyor ama iki isimle de neden olmasin fikrinden geçmiyorum
lifeofmybaby Bibebisgordumsanki eğer inançlı biriyseniz uyarmak istedim dinimizde ateş ve ateşi çağrıştıran isimleri koymak uygun değil koyacağımız isimden sorumluyuz bu sebeple dikkat etmenizi tavsiye ederim💕 sağlıkla gelsin yavrunuz😊
Bibebisgordumsanki lifeofmybaby Beni de düşündürüyor ama ikinci isim olarak koymakta cok cazip geliyor çünkü soyadimi cok seviyodum 😅 teşekkür ederim
Aslina Bibebisgordumsanki ben nikah başvurusu yaparken söyledim öncesinden hiç söylememiştim duyunca şaşırdı yok falan dedi bende uzatmadım. Bebeğimin ismini kabul ettirebilirim inş. Poyraz benimki de.