Muuciizeemm mucizebebek03 Ben daha bugün yaptırdım aç tok fark etmiyor hatta ultrasonda bizim kız inat etti. Ense kalınlığı için bir türlü dönmedi doktorum bir meyve suyu iç gel dedi öyle hareket ettirdi ve yaptı ölçümü daha sonra da kan verdim
mucizebebek03 Muuciizeemm Ayyy ne güzel yaaa cinsiyet bile tahmin etmiş bakalım benimde iki haftadan az zamanımız var InsALLAH benimkine de tahmin yapar😍😁😁❤
mucizebebek03 Ebru3890 Aaaa gerçekten mi Şu an 10 haftayız gidene kadar 12 olacaz çıkar mı ki 😍merak etmiyor değilim acaba gönlümdekiyle karnımdaki bir mi diye 😁😂🤭
Ebru3890 mucizebebek03 benim 11 hafta da yapıldı canım ozaman kıza benziyor 2 hafta sonra gel dedi yarın 13 hafta oluyorum gidicem bakalım ne dicek 💕
Morvy mucizebebek03 burda bir kaç kişi kan alınıyor aç git demiş ama öyle birşey yok kan alınıyor ama sonuçta normal tahlil değil bu beta hcg fln bakılıyor aç tok farketmiyor😊
Ebru3890 mucizebebek03 amin inşallah canım sağlıklı olsun da ister kız ister erkek hiç farketmez benim ilk hamileliğim
minikturta mucizebebek03 valla bende dayanamadım sordum tokum isterseniz ac gelip yaptırayım dedim doktorumda onun bi sakıncası yok dedi bende yaptırdım 😂 nereye kadar ac beklicez ay sırası var sonucu var muayenesi var ohoooo çocuk içersen aaaannnnooooo diye tepikler😀😀😀
mucizebebek03 minikturta 😂😂😂😁valla ne güzel anlatmışsın zaten bu ilk 3 ay dengemiz bozulmuş aç ta kalsak düşer bayılırız herhalde 😂🤭🤭diğer hamileliklerimde bi kere tek aç gittim onda da karnımdaki o günü burnumdan getirdi 😂😂açlığa gelemeyen biz değiliz aslında 😁🌹❤❤
mucizebebek03 Ebru3890 Oyyy ilk hamilelik te ayrı bi güzel 🥰🥰herşeyi ilk yaşıyorsun😍sağlıkla gelsin bebiş 🤰🤱❤❤
Denizcyc Bana özellikle tok karna gel dediler. Hatta yemek yiyeli 1 saat filan olmuştu doktor karnın aç mı diye sordu. Alınan kanın açlık toklukla ilgisi yok. Bebek daha hareketli olsun ölçüm rahat yapılabilsin diye tok olmanı söyleyenler var.
minikturta mucizebebek03 aynen valla çok değişik bir açlık yani bugün 3 çeyrek ekmek yedim akşam eşimin yemek yemesini izlerken geri acıktım gözüm elindeki ekmeğe bakakaldı yerken bile acıkıyorum nasıl ac bırakayım bi kan için 😀😀😀
Nundiyebiri mucizebebek03 tok karna ultrasonda ense kalınlığına da bakılıyor bunun için tok larna olmanız hatta idrarınızı tutuyor olmanız sizin ve bebegin netliği açısından iyi olur
mucizebebek03 Nundiyebiri Sağol canım benim çok aydınlatıcı oldu gerçekten idrara sıkışık giderim bende ☺❤❤