mucizebebek03 Kızlar 3. Hamileliğim ama 6 yıl oluyor unutmuşum 🤦🏻♀️ikili test farkediyor muydu ya aç ya da tok 💁🏻♀️ultrasona girerken bi şeyler yediniz mi ben açlığa gelemiyorum da 🤰😁🤭lütfen yaptıranlar bilgi ❤🌹🌼
Ebru3890 mucizebebek03 benim daha yeni yapıldı hiç farketmez dedi hat da ben gitmeden önce çikolata Yedim bebek hareketli olsun diye canım
Senmerve mucizebebek03 şeker yğklemesi dılında ben hep tok gittim hastameye hep rok karna test yapmışlardı
Sznr-52 mucizebebek03 ben doktoruma sordum aç tok fark ederim diye hayır dedi sıkıntı olmuyor yani açda gidebilirsin tokda üçlü testte aynı şekilde
Ebru3890 mucizebebek03 aynen canım hat da bizimki baya hareketliydi ama aç gidince hiç hareket etmiyor en iyisi tok gitmek canım
Ebru3890 mucizebebek03 Rica ederim canım bekli doktor cinsiyet tahminin de bulunur bende de tahmin de bulundu canım
minikturta mucizebebek03 2li de de 3lude de tok gittim şükür bisey olmadı doktorum da o önemli değil dedi 😂
mucizebebek03 minikturta Ohhh sağol canım cevaplar çok tatmin etti beni 😁normalde bile açlığa gelemeyen ben bu halde aç gitsem düşer bayılırım herhalde 🤭🤰🤦🏻♀️
minikturta mucizebebek03 valla bende dayanamadım sordum tokum isterseniz ac gelip yaptırayım dedim doktorumda onun bi sakıncası yok dedi bende yaptırdım 😂 nereye kadar ac beklicez ay sırası var sonucu var muayenesi var ohoooo çocuk içersen aaaannnnooooo diye tepikler😀😀😀
mucizebebek03 Ebru3890 Aaaa gerçekten mi Şu an 10 haftayız gidene kadar 12 olacaz çıkar mı ki 😍merak etmiyor değilim acaba gönlümdekiyle karnımdaki bir mi diye 😁😂🤭