Elif2535 Ben 33. Haftaya girdim bugün. Geçen hafta randevum vardı, sordum bende. Dedi sana kalmış kendini iyi hissedersen tutabilirsin ama dedi su çok önemli. Boll bol su içmen sıvı alman lazım dedi 👌
Dilara8228 Elif2535 Ben şuan bile günde 3 bardak su içemiyorum. Ramazanda su hiç içemiyorum hep başka içeceklere yoneliyorum 😑
Dilara8228 Susamtanem2 Ben çok yemiyorum yani yemek istiyorum ama yaptığım her yemekten tiksindim zevkle yemiyorum ama acıkınca bayilcak gibi oluyorum bunun çocuklarında etkisi var tabi benimde 2 oğlum var insan daha fazla efor harcıyor. Ben kazayı tutarım ama tek nasil olur bilemem
Susamtanem2 Dilara8228 Allah yardım eder inşallah arkadaşım 60 gün falan tuttu az kaldı bitirmesine nasipse yine böyle kış aylarında tutarsiniz
Pemberuyam_ Dilara8228 şuan 34+6 haftaligim doğumum muhtemel ramazanlikta olacak malesef tutamiyacagim
Pemberuyam_ Dilara8228 aynen inşallah🙏 amin teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kavusalim inşallah bebislerimize 🌼
Zhrnc Dilara8228 benim haftam senden daha azdi ve 1 gun tutup 2 gun tutmamistim En azindan icim rahat olmuştu Ha bu arada hep kontrollerime de gittim kilosuna suyunda hic bi sorun yoktu Sadece tiroit degerim biraz yükselmişti ilac düzensizliği yuzunden Hemen bıraktım tutmayı oda normale dönmüştü Cok istiyorsan deneyebilirsin Ama tutamazsan da sonrasında tutabilirsin elbette
Dilara8228 Zhrnc İlk gün tutcam zaten ama.2 tane daha çocuğum var zorlanırim gibime geliyor ama deniycem 😊 Teşekkür ederim ❣
Zhrnc Dilara8228 ooo masallah 😊 bende 1 tane varken bide geçen sene zorlandım peşinde koşmaktan Sen dikkat et yine de kendine Sonucta hamileyken tutma zorunluluğu yok Sonrasinda telafi edersin
Dilara8228 Zhrnc Valla küçük oğlum yerinde zaten 1 saniye durmuyor ya o 2 dakika dinlenmek yok 😑 Bende öyle düşünüyorum vazgeçtim zaten Rabbım kazasını tutmayı nasip etsin 🤲
Mumyy Dilara8228 ben bugün Dr a sordum 25 haftalığım kesin şekilde yasak dedi tutmayı düşünüyordum vazgeçtim
Eylemnrn 28 haftalık hamileyim tutmayı düşünüyorum şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor 2 hafta ilerde gidiyoruz hatta nasip olursa tutmayı düşünüyorum