Pamuk1704 pink_dream25 Hep hazımsızlık hep şişkinlik yani tuhaf karnımız daha çok büyüdüğünde napcaz bilmiyorum 😂 Ben hareketlerini hissediyorum artık pıtır pıtır yapıyo😂
Hakikitosunpasa pink_dream25 hamileyken çok kilo almıyorum nedense ağzımda hiç durmaz ama gece yemelerim çok oluyor 😄
pink_dream25 Ozlem23 bulantım az oldu ama yememi hiç etkilemedi ya insanlar zayıflıyo ben ilk haftadan itibaren hep aldım😀
Pamuk1704 pink_dream25 Yani o konu çok komik bizdede gaz olayı hamilelikte saldım artık 😆 sürekli gülüyo bana eşim 🤭😆 Sağlıkla atlatalım da bu dönemleri inşallah 🙊
bademsekeri42 pink_dream25 Yok hiç etmiyorum ne denk gelirse yiyorum 😂 ama tatlıdan soğudum pek tüketmiyorum
Ozlem23 Yasgul45 doktorunuz çok demediyse bence takılmayın en başından beri mi kilo aliyodunuz son aylarda ki almaya basladiniz
GlgnOlgn Yasgul45 birprensesvebirprensannesi al benden de o kadar ya 22+2 deyım 9 kilo aldım 😔 nasıl olacak bilmiyorum
birprensesvebirprensannesi pink_dream25 23. Haftamda 10 kilo almıştım şuan 26+2 yim 1 kilo daha almışımdır 🙈