pink_dream25 Bernafk1 sizde benim gibi erken başlamışsınız ben abur cubur fln çok tüketiyorum yani çikolata tatlı özellikle keşke kesebilsem
pink_dream25 Meyra_21 ya sanırım bazı insanların kilo takıntısı var oyzden olabilir canım benim gittiğm doktorlarda kilo hızlı alıyorum diye sadece gülüyolar maşallah maşallah diyolar
pink_dream25 Gamzii00 doktor daha iyi bilir tabi ama bana çok zayıf gelmedi arkadaşım 40 haftalık doğurdu 1500 gr
Ayten25- pink_dream25 kıskanmayın 😊🙏🏼 Sizinde öyle olur bol su için birde ekmek fazla yemediniz mi biraz da yürüyüş miss 🌸ben çalışıyodum satış danışmanıyım ondandır yeni çıktım izne 😊
Elif3534 Meyracukurmaraz bütün her şey sizinle aynı desem yerinde benim için :) 18+4teyim. 54 oldum 4 kilo aldım. Eşim annem filan herkes çok mutlu kilo alınca :)))
Ayse2011 pink_dream25 ben ekstra olarak yedigime dikkat edip bol yürüyüş yaptm 6dan snra meyve harici birşry yemedim ve 3 beyazı hamur işini kestim yani kendi kendine gitmedi tabiki 😄
Ayln1613 pink_dream25 17+4 yediklerime dikkat etmeme rağmen bende 4kg aldım mide bulantısı olmadığı için hep yedim sanırım ondan hızlı başladık 😂
Ayln1613 pink_dream25 sağlıkla kavuşalım inş cnm 🧿☺️ Bizim kızımız olacak kesinleşti bu hafta, bebişinizin cinsiyeti belli oldu mu