Cerla pink_dream25 amin ablası çok sağol darısı herkesin başına allahım sağ salim evlat sahibi etsin herkesi
Adaaa34 pink_dream25 Ahahaha bundan sonrası korkutuyor artık gece 11 gibi mutfakta bşyler tırtıklıyoruz oğlumla😄 onun korkusu son 3 ay bebek alıyor ama annede baya alıyor kontrol edemiyorum artık kendimi😄
fasafi pink_dream25 16+5 Hiç kilo almadım diyebilirim 😅 Ama zaten kilolu hamile kaldım dikkat etmeye çalışıyorum, başlarda üç kilo verdim iştahsızlıktan, istifra birkaç kere oldu sonra olmadı. O verdiğim üç kiloyu aldım. 1.67 boy 74.4 kiloyum
AltinYildizMom Meyracukurmaraz bende aynı durumdayım 45 kiloyla hamile kaldim ama hiç 50 kiloları bile görmedim 12+4 3 kilo almışım hamile kaldığımda bile herkes ilk ayy kilolu görebilcez artık seni diye sevindiler 🤭 aldığım her kilo yüzlerini güldürüyor o yüzden rahatım Allah ne verdiyse yiyorum kısıtlamıyorum kendimi 🤗
Dua35 Ervan sadece akşam yemeklerinde ekmeği bıraktım canım haftada da en az 3 gün yürüyorum 😍İnşaALLAH sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize