idilnaz Gizem957 bugun içinde üç doktora gittim üçüde aynı şeyleri söyledi malesef en son gittim doktor zaten erken doğum riskin var amniosentez önerme prena testini öneririm dedi
idilnaz ecevecev21 banada kızmı erkek mi önce onu öğrenmemiz gerek dedi eğer erkekse işiniz daha kolay pipiye benzer Bi yapı var dedi ama kızsa çok zorlu Bi tedavi süreci ameliyatlar sizi bekliyor dedi
Morperi Durumunuzu okudum çok şaşırdım gerçekten, şimdiye kadar nasıl belli olmamış 😞 bazen testislerin geç inmesi yada pipinin içe gömülü olma durumu olabiliyormuş. Rabbim yardımcınız olsun
Zeycannn ecevecev21 @idilnaz Rabbım ikinize de güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sonuçlardan bizi de haberdar edin bana da 21 de detaylı ultrasona kadar kız denildi detaylı ultrasonda Dr Bi kabarıklık var erkek gibi dedi ama emin olamadı ondan sonraki tüm kontrollerde de bebek hep ters olduğu için emin olamadılar inşallah benimkinde de bir sorun yoktur
idilnaz Zeycannn inşallah yoktur rabbim bu stresi hiç bir gebeye yaşatmasın benimde geçen haftaya kadar hiç Bi sorun yoktu dün ortaya çıktı 25 haftalıkken
ecevecev21 Zeycannn Zeycannn Allah razı olsun.Şimdi yoldayım başka bir doktora daha görünücem detaylıya tekrar giricem. Benim bebeğime de baştan beri bi kız bi erkek diyolardı ama en son erkek dediler. Demekki bu problem dolayı emin olamıyorlarmış. Siz detaylıya girdiyseniz bi sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Olmasında Allahım hiç bir anneye yaşatmasın bunları
Gizem957 idilnaz canım sende de tansiyon var galiba bende de var da nasıl kontrol altına aldın sen kaç çıkıyor tansiyonun şuan
Zeynep_adem58 idilnaz belki pozisyonundan dolayi oyle demislerdir kim bilir bnce durumuz varsa ozelde tekrar bi detayli uktrasona girin renkli uktrason iyi bi doktordan Hayirli haberlef alirsiniz insallah
HavvaMerve idilnaz Gittiğin doktorun ultrason cihazın da sorun vardır belki canım öyle bir durum olsa detaylı da çıkar ama 🤷🏻♀️ Başka bir doktora daha git derim
idilnaz HavvaMerve dördüncü doktora da gittik az önce renkli usgsi vardı baktı oda tuhaf Bi görüntü var şüpheli dedi prena testi önerdi oda 4 binmiş anne karnında yapılacak bşyde yokmuş şimdilik yaptırmayı düşünmüyorum
idilnaz Zeynep_adem58 bulunduğumuz yerdeki özel doktorların hepsine gittik aynı cevap malesef çok nadir görülen bir durummuş