idilnaz Fundasrc-2 bende bugun ki doktora yanılma payınız nedir dedim çünki tansiyondan dolayı dört farklı doktara gitmiştim hiç biri sorun görmedi dedim yanılmışlardır dedi pipisi erken haftalarda normal gelmiş olabilir şuan gelişmemiş görünüyor dedi
Nilly34 idilnaz idilnaz canını hiç sıkma. Bazı doktorlar maalesef insanı boşu boşuna telaşa kaptırırlar. Kaç kişiyi tanıyorum bebek down sendromlu diyip sapa sağlam doğduğunu. Sen sakın enerjini ve moralini bozma. Herşey güzel olacak buna inan. Tansiyonun var birde stres sana yasak aman diyim.
Serpilbb idilnaz cinsiyetsiz olurmu doktor görememiştir pozisyonundan falan korkutma kendini böyle bişey olsa bu haftaya kadar fark ederlerdi
idilnaz Serpilbb bacaklarını açmıştı yine doktor net gördü pipisi olması gerektiği gibi değil gelişmemiş dedi testisleri de oluşmamış dedi olabiliyormuş böyle bende sağlıkçı olmama rağmen ilk defa duydum böyle bşy
idilnaz Serpilbb bu haftalarda testislerin görünmesi gerekir mi o konu hakkında bilgim yok acaba görünmemesi normalmi
idilnaz Fundasrc-2 aynen hiç sorun görünmedi hatta netti pipisi bütün kontrollerde bunu söylediğimde de erken haftalarda normal olabilir ama şuan gelişmemiş dedi
Yeni_hamis idilnaz ben 33 haftaligim ilk gebrligimdenoglumda testisler inmemisti ve dogustan sunnwtliydi dogdugunda hala testisler inmemisti sunnet esnasinda testisler asagiya alindi pipisi minnacikti sunnetli dogdugu icin ama yine 1 yasinda bir operasyon gecirdi suan pipi hala kucuk ama sorun degl.dedi doktor.sizdede bole bosey olabilor kafaniza takmayin
Himom idilnaz detaylıda normalse her şey yolundadır canını boş yere sıkma😊 ultrason cihazları saçmalıyor bazen doktorlarda ona gire yorum yapıyor napsın 🤷♀️
WmonallissA idilnaz sanıırm erkek bebeklerin yumurtalıkları geç iniyor, bizede doktorum daha bir önceki randevumuzda yani 32. Haftada yumurtalıklarının daha yeni indiğini söyledi, bence sıkıntı yapmayın bir kaç hafta daha bekleyin derim
biologmommm Yeni_hamis konuyla ilgisi yok ama bnm oğlumda peygamber sünnetli ameliyat olacak hiç bir bilgim yok süreç nasıl geçti nelerle karşılaştıniz yardımcı olur musunuz etrafımda da yok böyle bir durum
Yeni_hamis biologmommm merhaba 1 yasinda operasyon geciriolar doktoe 1 yasina kdr biraz daha pipinin gelismesini bekliyor 10 dakikalik bi operasyonla tamamlaniyor zaten bezde oldugu icin cabuk iyilesiyor hicbiseyde anlamiyoe rahat olun kolay bi operasyon
Yeni_hamis biologmommm merhaba 1 yasinda operasyon geciriolar doktoe 1 yasina kdr biraz daha pipinin gelismesini bekliyor 10 dakikalik bi operasyonla tamamlaniyor zaten bezde oldugu icin cabuk iyilesiyor hicbiseyde anlamiyoe rahat olun kolay bi operasyon
ecevecev21 Gullll35 Gullll35 bende aynı durumdayım 20 haftalığım bu zamana kadar erkek demişlerdi dün detaylıda cinsiyeti yok alınması gerekiyo dediler neler hissettiğimi anlatamam karnımda tekmesini hissediyorum nasıl vazgeçerim. Keşke bir mucize olsa bizim içinde
idilnaz ecevecev21 nasıl alınması gerek dediler bende şimdi çıktım doktordan amniosentez önerdi ama öyle bşy demedi tabiki sağlıklı bebeğimizi nye almak istesinler
ecevecev21 idilnaz idilnaz amniyosentez istediler yaptırıcam fakat doktor amniyosentez ile sadece kız cinsiyeti mi yoksa erkek cinsiyeti mü taşıyor o belli olur dedi hipofiz bezlerinde de sorun gözüküyo aldırmaktan baska careniz yok gibi konustu. Tabiki alanında çok iyi doktorlara gideceğim😢 size ne dedi bugün doktor ne önerdi
idilnaz ecevecev21 banada kızmı erkek mi önce onu öğrenmemiz gerek dedi eğer erkekse işiniz daha kolay pipiye benzer Bi yapı var dedi ama kızsa çok zorlu Bi tedavi süreci ameliyatlar sizi bekliyor dedi
Zeycannn ecevecev21 @idilnaz Rabbım ikinize de güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sonuçlardan bizi de haberdar edin bana da 21 de detaylı ultrasona kadar kız denildi detaylı ultrasonda Dr Bi kabarıklık var erkek gibi dedi ama emin olamadı ondan sonraki tüm kontrollerde de bebek hep ters olduğu için emin olamadılar inşallah benimkinde de bir sorun yoktur