Mrvee7 Suan 35 haftalığım ve dün erken doğum olabilme ihtimaline karşı hastaneye yatırdı doktorum, ciğer geliştirici iğne ve kasılmaları durdurması için tedavi gördüm. Bu durumu yaşayanlar iğneden sonra bebeğiniz ne kadar süre durdu 😢☹️
Hatice68 Mrvee7 kuzum haftan iyi en azından riski atmışın ben 29.haftamda yaşadım igne haplarla 36+6 dayim şuanda
ilkheyecan1 Mrvee7 bana da 35+4 te yapıldı. Şu an 36+2 olduk. En geç persembe doğar dedi ama hiç doğacak gibi de değil bilmiyorum durum nedir
Mrvee7 Hatice68 ay biraz daha dursalar çok güzel olucak, sadece hastanede iğne tedavisi gördüm onun dışında magnezyumdan başka arttırdığı bişey olmadı doktorun ama bakalım
Gamzeee89 Hatice68 belirtileriniz neydi peki bende çok korkuyorum ilk doğumum erken oldu ama 34 haftamda suyum geldi Bi belirtim yoktu şuan 27 haftamdayım
ilkheyecan1 Mrvee7 yarın sabah sezaryene aliniyorum. Plasenta yaşlanmıştı zaten o yüzden ertelemek riskli olur dedi doktorum
Hatice68 Gamzeee89 ben o donem igne yapmak için gidiyordum annemlere cok merdiven inip çıktım karin kaslarim cok çalışmış bebeği rahme itmiş aşırı baskı hissediyordum bi gittik bebek kanala inmiş dedi hemen hastaneye aldılar tabi ciger gelistirici igne progestan hap iki kere hastanede kaldım şuan evde sadece progestan hap kullanıyorum merdiven inip çıkmıyorum sürekli evdeyim haftada 1 kontrolüm var işte aman kizlar böyle durumunuz var ise dikkat edin hayırlısı ile kavuşun kuzulariniza inşallah ❤🤲
NilGrl Mrvee7 36. Haftadan sonra erken doğum olarak geçmiyor sanırım. Bebeğinizin gelişimi güzelse hiç korkmayın.
Mrvee7 NilGrl 36 dolduğunda risk kalmıyormuş sanırım ama ciğerleri gelişmediği için hafta dolana kadar risk grubu sayılıyormuş
NilGrl Mrvee7 benim yeğenim 34. Hafta da 1900 kilo doğdu ertesi gün evdeydi ☺️ Endişelenmeyin. Hayırlısını istiyorum tabi ama ben de 36. Haftama girdim keşke gelse diye bekliyorum aşırı zorlanıyorum artık. 🤷🏼♀️
Oznr6760 Bende geçen hafta perşembe günü yattım 35 haftalığım aynen vurulduk iğnemizi sancılar çıkınca nst de önlem olarak şuanlık bekliyorum 🙄
Mrvee7 Oznr6760 Beni de haberdar edin olur mu 🙏🏻 İnsan böyle yaşayınca anlıyor nasıl bişey olduğunu sağlıkla gelsinler inşallah
Gamzeee89 Hatice68 yaptım ama küveze girmedi şükür kilosu 2 kg o yüzden girmedi genelde 2 kg altı olanlar giriyormuş