Minikannebsr merdumgiriz9 ayy 21 olduk yanılmamıştır inşallah doktorumuz 3 aylık kıyafetlerimiz hazır bizim
Gulhan16 Nasıl doktor gerçekten şaşırdım 32 hafta ne demek ben Cinsiyetlerini 12. Haftada öğrendim iki gebeligimdede insan baya hazırlık yapabilir o zamana kadar zor bi durum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲💙
Gamze2259 merdumgiriz9 ayyy bnmde bir oğlum var ikinciye hamileyim doktor uzunca bi süre belli dgl göstermiyor dedi. Son 3-4 kontrolde erkek dedi. Şuan 30 haftaligim. İsimli tulum nakışı flnyaptirdim.bu postu görünce bı endiselenmedim değil 🙈
Bsraymn Alyaveannesi amin canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil rabbim gönlüne göre versin inşallah 😊
[silindi] merdumgiriz9 abooo banada herkes senin nası kız bu erkek karnı erkek olmasın fln diyolar ama değişmez inşaallah bizde 32ye girdik
Hulya_emir Ben de Rus da erkek çıkıyor Çin takvimin de de gebe.com da erkek çıkıyor ama normal takvim var ya bir yaş ekliyorsun onda kız cıkıyor
Efsane01 merdumgiriz9 benimde ikinci gebeliğim bi oğlum var adı Metehan🥰baştan bu yana bu da oğlan diyor doktorum ama isim konusunda halâ çok kararsızız aklımızda Egehan ve Mert var ama karar vermiş değiliz🤔tam olarak içimize sinen bi isim olsun istiyoruz ama karar veremiyoruz
3MelekAnnesi3 merdumgiriz9 gülüyüm de basıma gelsin 😂bende erkek bekliyorum ama kızım olsun cok istiyorum hayırlısı bakalım 😂