Ozlemyuksel58 Bsraymn ya bize doktor 12 13 de erkek dedi. 16 da kız dedi 19.haftada tekrar gittim kız demi dedim birşey diyemicem dedi 😃😃😃
Baloncuk41 Ya beni bi aydınlatın Allah aşkına neye göre kız diyolar o zaman bacak arasini bos görmeden ha görüp bu kız kesin diyolarsa nası sonra erkek organını görüyolar nası oluyo çocuğun pipisi sonradanmı olusuyo acaba kafamda deli sorular 🤣
Alyaveannesi Bsraymn benimde kizim var 16. Haftada kiz dediler ama detayliyi bekliyorum netlesmesi icin bakalim 🥰saglikla gelsin bebisler 🥰
Yigitkeriminannesi merdumgiriz9 böyle gönderileri görünce acayip tırsıyorum cinsiyet değişecek diye 😅 ilk çocuğum zatrn kız da olsa erkek de olsa fark etmez yeter ki sağlıklı olsun ama erkek dendiği için hep ona göre alışveriş yaptık ismine özel neler neler yaptırdım hatta hepsi bı anda çöp olur 😅 Bu arada ismini Yiğit Kerim koyacağız Allah nasip ederse 🙏🏻
Bsraymn Yigitkeriminannesi bende yaptiricaktim parti bile yaptım iyi ki yapmamışım okuyordum duyuyordum etraftan falanda bana vurmaz ya diyordum belli benimki falan ama öyle olmuyormuş başıma geldiği için kimsenin çocuğuna doğana kadar inanmıyorum kendimi mide dahil 😂 hayır çocuğu değiştirseler hastanede anlamiycaz 😂😂
Uerdem merdumgiriz9 27. Haftamdayim 13. Haftada oğlan 15. Haftada kiz dediler ve hep öyle devam etti herseyini aldim şuan erkek deseler naparım bilmiyorum😅😅😅😅
Ulviyegndz Benim de 15+6 da kız dedi kesin dedi bir kızım var Birtane daha meleğim olacak inşallah yeter ki sağlıklı olsunlar ama bu değişkenleri duydukça insan kendini kaptiramiyor hiçbir şeye 😊
Bsraymn Ulviyegndz burada da kız demişlerdi sormuştum bir ara ama dediğim gibi detaylıda belli oluyor
Bsraymn Alyaveannesi amin canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil rabbim gönlüne göre versin inşallah 😊